Indajani kantoliinat

Zhuub Turquoise

109,00 119,00 

Indajani Zhuub Turquoise on ilmava ja mukautuvainen, mutta tuntumaltaan tukeva kantoliina. Se sopii hyvin ensimmäiseksi kantoliinaksi ja on miellyttävä käyttää myös isomman lapsen kantamiseen. Liinan pinnassa on struktuuria, jonka ansiosta liina pysyy hyvin paikoillaan sidonnassa. Väritykseltään Zhuub Turquoise on turkoosi/luonnonvalkoinen.

Tutustu myös Zhuub Turquoisen sisarliinoihin: Zhuub Nature, Zhuub Green, Zhuub Pink.

Poista

Indajani Zhuub on pinnaltaan struktuurinen, mutta helposti sidottava liina joka sopii hyvin ensimmäiseksi kantoliinaksi. Liinassa riittää tukevuutta myös isomman lapsen kantamiseen ja se sopii hyvin myös ulkovaatteiden päällä kantamiseen sillä liinan pehmeän struktuurinen pinta pitää sidonnan hyvin paikoillaan.

Käsinkudonta antaa liinalle mukautuvaisuutta, jonka ansiosta Zhuub tuntuu miellyttävälle myös pidemmillä kantoajoilla.

Liina on pinnaltaan pehmeä jo heti uutena. Liinan kudonta on ilmavaa ja mukautuvaista ja se sopii hyvin niin yksi- kuin monikerroksisiinkin sidontoihin. Ilmavuus tekee liinasta miellyttävän käyttää myös kuumalla kelillä.

Zhuub-liinan perinteinen meksikolainen viljanjyväkuvio on selvemmin näkyvissä liinan kuosipuolella, nurjalla puolella toistuu selkeämmin liinan loimen väri.

Liinan neliöpaino: 280 g/m2
Liinan leveys 75 cm
Viistotut päät
Materiaali: 100 % puuvillaa
Pesu: 30-40 asteen hienopesu, hellävarainen linkous. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta.

Kantoliina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa