Indajani kantoliinat

Zhuub Nature

Indajani Zhuub Nature on ilmava ja mukautuvainen, mutta tuntumaltaan tukeva kantoliina. Se sopii hyvin ensimmäiseksi kantoliinaksi ja on miellyttävä käyttää myös isomman lapsen kantamiseen. Liinan pinnassa on struktuuria, jonka ansiosta liina pysyy hyvin paikoillaan sidonnassa. Väritykseltään Zhuub nature on luonnonvalkoinen/ruskea.

Tutustu myös Zhuub Naturen sisarliinoihin: Zhuub Green, Zhuub Turquoise, Zhuub Pink.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Indajani Zhuub on pinnaltaan struktuurinen, mutta helposti sidottava liina joka sopii hyvin ensimmäiseksi kantoliinaksi. Liinassa riittää tukevuutta myös isomman lapsen kantamiseen ja se sopii hyvin myös ulkovaatteiden päällä kantamiseen sillä liinan pehmeän struktuurinen pinta pitää sidonnan hyvin paikoillaan.

Käsinkudonta antaa liinalle mukautuvaisuutta, jonka ansiosta Zhuub tuntuu miellyttävälle myös pidemmillä kantoajoilla.

Liina on pinnaltaan pehmeä jo heti uutena. Liinan kudonta on ilmavaa ja mukautuvaista ja se sopii hyvin niin yksi- kuin monikerroksisiinkin sidontoihin. Ilmavuus tekee liinasta miellyttävän käyttää myös kuumalla kelillä.

Zhuub-liinan perinteinen meksikolainen viljanjyväkuvio on selvemmin näkyvissä liinan kuosipuolella, nurjalla puolella toistuu selkeämmin liinan loimen väri.

Liinan neliöpaino: 280 g/m2
Liinan leveys 75 cm
Viistotut päät
Materiaali: 100 % puuvillaa
Pesu: 30-40 asteen hienopesu, hellävarainen linkous. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta.

Kantoliina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.