Indajani kantoreput

Wraptai

139,00 

Indajani Wraptai on innovatiivinen kantorepun ja kantoliinan yhdistelmä. Wraptaissa on korkeus- ja leveyssäädettävä paneeli kuten kantorepuissa, klipsikiinnitteinen topattu vyötäröhihna ja sidottavat käsinkudotusta kantoliinasta valmistetut olkahihnat. Wraptaissa yhdistyy kantorepun nopeus ja kantoliinan pehmeys ja mukavuus. Korkeus- ja leveyssäädettävä wraptai sopii käytettäväksi vastasyntyneestä aina leikki-ikäiseksi saakka.

Poista

Indajani Wraptai on innovatiivinen kantorepun ja kantoliinan yhdistelmä. Topattu klipsikiinnitteinen vyötäröhihna yhdistettynä leveys- ja korkeussäädettävään paneelin ja solmittaviin liinaolkaimiin tekee wraptaista sopivan kantovälineen vastasyntyneestä leikki-ikään saakka. Liinaolkaimet voi levittää lapsen selän yli tuomaan lisää sivuttaistukea vauvalle, samoin isommalle taaperolle liinaolkaimet voidaan levittää reisien yli tuomaan neliöliinaan lisää leveyttä.

Klipsivyötärön ansiosta wraptai on nopea käyttää ja vyötäröhihnan toppaus takaa miellyttävän tuntuman. Sidottavien olkahihnojen ansiosta wraptai mukautuu kantajan päälle ja voit eri sidontatavoilla vaikuttaa kantotuntumaan. Wraptailla voit kantaa niin edessä kuin selässäkin.

Wraptaissa riittää säätövaraa niin pieni- kuin isokokoisillekin kantajille.

Wraptai on valmistettu meksikossa käsinkudotusta kantoliinakankaasta.

Vyötäröhihna: 60 – 140 cm
Olkahihnat: 220 cm
Paneelin leveys: 23 – 41 cm
Paneelin korkeus: 28 – 44 cm
Materiaali: 100 % puuvillaa.

Pesuohje: 30-40 asteen hienopesu, ei huuhteluainetta.

Wraptai tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Basaa Pink, Beenda Emerald, Diamante Natural