Wompat kantoreput

Wompat-kantoreppu

185,90 189,90 

Suomalainen kantoliinakankaasta valmistettu Wompat-kantoreppu.

Poista

Kantoliinakaupan myymät Wompat-kantoreput ovat Limited Edition reppuja Kantoliinakaupan maahantuomista kantoliinakankaista.

Wompat-kantorepulla lapsen kantaminen on helppoa ja mukavaa. Wompat-repulla kannettaessa lapsen paino jakaantuu tasaisesti lantolle ja hartioille. Lapsen kantoasento on luonnollinen syvä kyykky jossa lasta voi kantaa tarvittaessa pidempiäkin aikoja.

Wompat-kantorepuissa on vyötäröllä on kaksisuuntainen säädettävä solki ja olkaimissa irrotettavat kahteen suuntaan säädettävät soljet. Wompat-repuissa käytettävät soljet ja nauhat ovat kestäviä ja laadukkaita. Paneelin takaosa on vahvaa ja miellyttävän tuntuista puuvilla twilliä, ja lisäksi repuissa on ylimääräinen tukikangas paneeliosan sisällä. Puuvilla twill -kankaalla on Öko-tex 100 standardin mukainen sertifikaatti.

Kaikissa Wompat-repuissa on huppumallinen unituki, jonka voi sitoa ylös olkaimissa oleviin lenkkeihin. Unituki antaa mukavasti näkösuojaa lapselle vaikkapa ihmisvilinässä, ja huppu toimii myös tuulen- ja sateensuojana jos kurja sää yllättää kesken ulkoilun.

Wompat-repulla voit kantaa lasta edessä masut vastakkain ja selässä. Myös lonkalla kantaminen onnistuu. Edessä kantaessasi voit pukea repun kahdella tavalla: suorilla olkaimilla, jolloin yläselkään tuleva poikittainen rintaremmi estää olkaimia valumasta; tai voit laittaa olkaimet selässä ristiin.

Olkaimissa on ”Perfect fit” soljet ja ne sopivat useimmille vanhemmille. Olkainten pehmustetun osan pituutta voidaan säätää noin 35-45 cm välillä. Olkaimen maksimipituus on noin 120 cm ja minimipituus tiukimmalla säädöllä noin 44 cm. Pehmustetun vyötäröosan pituus on 62 cm ja tällöin vyötärön saa kireimmillään noin 68-70cm.

Kantoreppujen koot:
* Vauvakoko (0-18 kuukautta, vaatekoko 50 -86): korkeus 38 cm, leveys 38 cm.
* Keskikoko (1-3 vuotta, koot 86-92): korkeus 41 cm, leveys 41 cm
* Taaperokoko (2-4 vuotta, koot 92-98): korkeus 45 cm, leveys 45 cm

Brand

Wompat

Lisätiedot

Paino 1 kg