Ale!
Angel Wings

Villakantotakki

189,90  135,00 

Angel Wingsin villakankainen kantotakki on kaunis ja elegantti kantovaate, jonka voi erinomaisesti yhdistää niin hameiden, pillifarkkujen kuin legginsienkin kanssa käytettäväksi. Kietaisumallista takkia voi käyttää äitiystakkina, etukantotakkina ja selkäkantotakkina sekä tavallisena tyylikkäänä takkina. Takissa on napit joiden paikkaa voidaan vaihtaa, joten voit säätää takin juuri sopivan istuvaksi ja aina sopivan kokoiseksi sinulle ja lapsellesi.

Poista

Villakangaskantotakki on elegantti ja monikäyttöinen kantovaate, jonka alla voit kantaa lasta niin kantoliinalla kuin -repullakin. Kietaisumallinen takki sopii käytettäväksi myös äitiystakkina ja tavallisena tyylikkäänä takkina. Edessä kannettaessa lapsi on kietaisuetuosan suojassa, selässä kannettaessa takkiin yhdistetään erillinen selkäkantopaneeli.

Takin kietaisuetuosassa on nerokas nappijärjestelmä. Takissa on kaksi kiinteästi ommeltua sisänappia, joiden avulla takki pysyy hyvin kuosissaan. Ulkopuolen napit ovat nerokkaita Cnoffs -nappeja. Cnoffs on innovatiivinen nappi, jonka paikkaa voi vaihtaa, joten napit saa tarkalleen siihen paikkaan johon ne tarvitaan. Nappien avulla takin istuvuutta voi muuttaa riippuen käytetäänkö takkia vauvan kanssa vai ilman.

Villa on mukautuvainen materiaali, jolla on luontaiset lämpöä tasaavat ominaisuudet. Villa lämmittää kylmällä kelillä ja viilentää lämpimällä kelillä. Villa pitää pienen tihkusateen loitolla ja pitää lämpimänä talven lumessa olematta kuitenkaan täysin tuulen- tai vedenpitävä.

Villakantotakin mukana tulee:
1 kantopaneeli selkäkantoa varten
1 lapsen unitukena käytettävä huppu

Pesu: Kuivapesu, silitys miedolla lämmöllä.

Materiaali: Päälikangas: 80 % villaa, 20 % polyamidi. Vuorikangas: 55 % polyesteri, 45 % viskoosi
Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

TUKEHTUMISVAARA Takin mukana tulevat irroitettavat Cnoffs-napit eivät ole leluja. Lasta ei saa jättää valvomatta nappien kanssa. Nappeja ei saa laittaa suuhun.

Cnoffs-nappi on ruuvikiinnitteinen.

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa