Myllymuksut

Villahousut

29,90 

Pitkälahkeiset merinovillahousut pitävät liinavauvan lämpimänä säällä kuin säällä. Villahousut on valmistettu pehmeästä merinovillaneuloksesta joka tasaa lämpötilaa ja imee painostaan jopa 30-40% kosteutta tuntumatta siltikään märältä.

Poista

Pue villahousut suoraan iholle vaipan päälle. Viimeistele lämmin pukeutuminen villasukilla ja merinovillatöppösillä.

Myllymuksut merinovillahousut toimivat myös kestovaippahousuina. Kestovaippakäytössä käsittele villahousut säännöllisesti villanhoitoaineella.

Koko: S-M, 5-10 kg, puntin sisäpituus 20 cm.
Koko: L-XL, 10-15 kg, puntin sisäpituus 27 cm.

Materiaali: 100% merinovilla
Valmistaja: Myllymuksut
Valmistusmaa: Suomi
Pesuohje: Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Brand

Myllymuksut

Myllymuksujen Suomessa valmistetut merinovillatuotteet laajentavat Kantoliinakaupan kantovaatevalikoimaa. Kantokaulurit, villahousut, tumput ja töppöset tuovat lämpöä kantajalle ja kannettavalle. Lisäksi valikoimasta löytyy Maijat-trikooliina, joka on helposti sidottava ja viileä trikooliina. Maijat trikooliinassa on markkinoiden ainoana trikooliinana kantatut reunat. Kantatut liinan reunat pysyvät aina suorana ja sitominen on helppoa ja vaivatonta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa