ISARA kantoreput

V3 Trendsetter -kantoreppu

129,00 174,00 

ISARAn vallankumouksellinen kantoreppumaailmaa mullistanut klassikkoreppu Trendsetter V3. Korkeus- ja leveyssäädettävä reppu jossa on yksinkertaiset säädöt ja valittavana kaksi kokoa.

Poista

ISARA-kantoreppu on vuonna 2013 julkaistu ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu säädettäväkokoinen kantoreppu. ISARA-repun korkeutta ja leveyttä voidaan säätää niin, että reppu on sopivan kokoinen kaikille vauvoille.

ISARA-reppua on saatavana kahdessa koossa, standardi-kokoisena ja taaperokokoisena.

Standardi -kokoinen reppu on sopiva 4-20 kg kokoisille lapsille, eli noin 1 kuukauden iästä aina 4-5 vuoden ikään saakka. Standardikokoisen repun paneeli on 38 cm leveä ja se voidaan kaventaa 26 cm leveäksi. Paneelin korkeutta voidaan säätää 31-45 cm välillä.

Taaperokokokoinen reppu on sopiva 8-20 kg kokoisille lapsille, elin noin 8-10 kuukauden iästä aina 4-5 vuoden ikään saakka. Taaperokokoisen repun paneeli on 45 cm leveä ja se voidaan kaventaa 35 cm leveäksi. Paneelin korkeutta voidaan säätää 39-50 cm välillä.

Kantorepun paneelin korkeutta voidaan säätää, joko laskea tai nostaa, molemmilta puolilta tai epäsymmetrisesti. Repun paneelia nostamalla voidaan tukea vauvan niskaa, joka on tärkeää erityisesti pienille vauvoille. Kun vauva nukahtaa, voidaan korkeuden säädöllä tukea päätä tai tarjota rauhaa ympäristön hälinältä. Säädettävä paneelin korkeus helpottaa myös kantorepussa imettämistä. Taaperoille, jotka saattavat haluta pitää käsiä repun ulkopuolella, voidaan paneelia säätää matalammalle.

Repun leveyttä voidaan säätää sentti sentiltä niin, että lapsi on aina ergonomisessa ”sammakkoasennossa”. Standardikokoisen repun leveys voidaan säätää 26-38 cm levyiseksi ja taaperorepun 39-45 cm levyiseksi. Paneelin leveyden säätö tapahtuu tarranauhalla, joka on vaakasuuntaisesti repun vyötäröhihnan sisäpuolella. Korkealaatuinen tarranauha kiinnittää paneelin leveyden napakasti paikoille niin että paneeli pysyy tukevasti siinä mihin se on säädetty. Paneelin leveyssäätö on helppokäyttöinen, kestävä ja takaa lapselle luonnollisen ja mukavan ”sammakkoasennon”.

Korkeus- ja leveyssäädettävä kantoreppu mahdollistaa jo pienten vauvojen kantamisen kantorepussa ilman erillistä vauvatukea.

ISARA-kantorepussa on säädettävän paneelin lisäksi monia käyttömukavuuteen vaikuttavia innovaatioita. Reppun soljet eivät koskaan kosketa ihoa, topatut olkahihnat ja pehmustetut jalantiet tuovat mukavuutta kantajalle ja kannettavalle. Olkahihnoja yhdistävä remmi on säädettävä ja irroitettava ja lisäksi lapsen unihuppu voidaan irroittaa.

ISARA-kantoreppua voidaan käyttää edessä, selässä ja lonkalla kantamiseen. Lisäksi reppua voidaan käyttää olkahihnat ristissä. Repun olkahihnoja voidaan säätää kahteen suuntaan, jolloin olkahihnat on kiristettävissä mukavasti niin edessä kuin selässäkin kannettaessa.

Rintaremmi, joka yhdistää repun olkahihnat toisiinsa, estää olkahihnoja valumasta hartioilta. Rintaremmin paikaa voidaan säätää ylös ja alaspäin, jolloin reppu on miellyttävä käyttää monen kokoisille kantajille. Rintaremmi voidaan myös irroittaa, jolloin kantoreppu soveltuu olkahihnat ristissä kantamiseen.

Repun vyötäröhihnan toppaus on miellyttävää memory foamia. Vyötäröhihnan pituutta voidaan säätää välillä 66-138 cm. Repun kaikki hihnat on mahdollista kääriä kuminauhakiinnityksellä siistille rullalle, jolloin reppu on käytössä siistin näköinen ilman ylipitkiä roikkuvia remmejä.

Reppu on valmistettu korkealaatuisista ja pehmeistä kankaista. Kaikki repussa käytetyt soljet, hihnat ja tarranauhat on tunnustetty laadultaan ja kestävyydeltään autoteollisuuden käyttöön soveltuviksi. ISARA-kantoreput täyttävät ASTM F2236-14 ja EN 13209-2:2014 turvallisuusstandardien vaatimukset.

Ominaisuudet:
Kantoasennot: Edessä, selässä, lonkalla, olkaimet ristissä
Irroitettava unihuppu
Irroitettava rintaremmi
Suunniteltu ja valmistettu EU:ssa
Leveys: 26-38 cm (standardi), 35-45 cm (taapero)
Korkeus: 31-45 cm (standardi) 39-50 cm (taapero)
Vyötäröhihna: 66-138 cm
Painoraja: 4-20 kg (standardi), 8-20 kg (taapero)

Brand

ISARA

ISARA on romanialainen useita suunnittelupalkintoja voittanut kantoreppumerkki. ISARA-kantoreput ovat ensimmäisiä markkinoille tulleita säädettäviä kantoreppuja. Reppujen yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota niin, että repun käyttäminen on vaivatonta, helppoa ja mukavaa. Pääosa ISARA kantoreppujen ja -liinojen materiaaleista luomua.

Lisätiedot

Koko

Standard, Toddler

Väri

Black-a-Porter, Galaxy, Manhattan, Garden Splendor, Peacoquette, Sundance, Diamonda Denim Black