Nona rengasliinat

Urban Trail Jodhpur rengasliinat

59,00 62,00 

Helposti kiristettävät Nona Urban Trail Jodhpur by Day ja by Night rengasliinat on valmistettu ylellisen pehmeästä merseroidusta puuvillasta. Pehmeä ja liukuva rengasliina sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Poista

Nona Urban Trail -rengasliina.

Urban Trail Jodhpur by Day ja by Night -liinat on valmistettu merseroidusta puuvillasta. Merseroidun puuvillan pinta on erittäin sileää, jonka ansiosta Urban Trail -rengasliinat kulkevat renkaissa todella vaivattomasti. Liinan tuntuma on laskeutuva ja liukuva. Urban Trail -rengasliinat on kudottu Turkissa ja näitä rengasliinoja on saatavana vain laskostamattomalla olalla. 250 g/m2 neliöpainoinen liinakangas on keskipaksu ja se sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Urban Trail -rengasliinoja on saatavana Nonan ompelemina sekä Kantoliinakaupan tilauksesta ompelemina. Molemmat vaihtoehdot ovat olaltaan laskostamattomia.

Nonan ompeleman laskostamattoman rengasliinan renkaat ovat hopean väriset ja liinan täysleveä osa on 2.0m ja liinassa on viistottu häntä (0.5m).

Kantoliinakaupan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 1.8m tai 2.0m ja ne saa valinnan mukaan joko tasapäisenä tai viistotulla hännällä ja asiakkaan valitsemilla kantoliinarenkailla. Materiaalin saatavuuden mukaan liina voidaan ommella myös pidempänä. Suosittelemme tasapäistä rengasliinaa erityisesti lyhyille ja keskimittaisille kantajille jolloin pitkään liinan häntään ei kompastu.

Materiaali: 100% merseroitu puuvilla
Neliöpaino: 250 g/m2
Valmistusmaa: Turkki
Pesu: Liina tulee pestä ennen käyttöä. Suosittelemme liinalle 30-40 asteen hienopesua nestemäisellä pesuaineella, narukuivaus, silitys 3 pisteellä.

Nona Woven Wraps -rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 2.0m + viistotus 0.5m
* Renkaat: hopean väriset
* Ompeluttaja: Nona Woven Wraps

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m/2.0m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa