Angel Wings

Unisex kantotakki

145,90 

Unisex softshell-kantotakki on suoralinjainen kantotakki, joka on suunniteltu miehille ja rennompaa tyyliä hakeville. Takki on hyvän näköinen ja muita Angel Wings -softshelltakkeja ohuempi, joten se on miellyttävä päällä myös reippailla metsälenkeillä. Kantotakin alla voit kantaa lasta sekä kantoliinassa että kantorepussa, sekä etu- että selkäpuolella. Kantotakki toimii myös tavallisena takkina.

Poista

Unisex-mallinen softshell-kantotakki on suoralinjainen kantotakki, joka on suunniteltu miehiä ja rennompaa tyyliä ajatellen. Takki on vedenpitävä ja hengittävä, joten se on miellyttävä käytössä. Takki on muita Angel Wings -softshell-kantotakkeja ohuempi. Takki on monikäyttöinen ympäri vuoden -takki kun lisäät kylmillä keleillä takin alle Angel Wings -kantohupparin tai lämpimän neulepaidan.

Takin leikkaus on Angel Wingsin klassista kantotakkia suorempi ja olkasauma pidempi. S/M-kokoisen takin olkasauma on saman mittainen kuin klassisen softshell-kantotakin L-kokoisen takin olkasauma.

Takkiin kuuluu:
1 kantopaneeli
1 lapsen huppu/unituki
1 aikuisen huppu (irroitettava)

Materiaali:
Vedenpitävyys: 10000 mm/H2O
Hengittävyys: 3000 g/m2/24h
Pesu: hellävarainen pesu, suosittelemme käyttämään kalvovaatteille suunniteltua pesuainetta

Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Koko

S/M, L/XL