Myllymuksut

Tumput

9,90 

Ihanan pehmeät merinovillatumput pitävät vauvan kädet lämpöisenä. Peukalottoman tumpun kämmenosa on sileää merinovillaneulosta ja resorina pehmeä ja joustava merinovillaribbineulos. Pitkän varren ansiosta tumput pysyvät hyvin paikoillaan.

Poista

Ihanan pehmeät merinovillatumput pitävät vauvan kädet lämpöisinä. Peukaloton tumppuosa on sileää merinovillainterlock-neulosta, resorina toimii merinovillainen ribb-neulos. Pitkähkö varsi pitää tumput hyvin paikoillaan. Tumpuissa on painamattomat ja litteät tasosaumat.

Materiaali: 100% merinovilla
Valmistaja: Myllymuksut
Valmistusmaa: Suomi
Pesuohje: Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Brand

Myllymuksut

Myllymuksujen Suomessa valmistetut merinovillatuotteet laajentavat Kantoliinakaupan kantovaatevalikoimaa. Kantokaulurit, villahousut, tumput ja töppöset tuovat lämpöä kantajalle ja kannettavalle. Lisäksi valikoimasta löytyy Maijat-trikooliina, joka on helposti sidottava ja viileä trikooliina. Maijat trikooliinassa on markkinoiden ainoana trikooliinana kantatut reunat. Kantatut liinan reunat pysyvät aina suorana ja sitominen on helppoa ja vaivatonta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Grafiitti, Pinkki, Sininen, Natural