Indajani rengasliinat

Tiil rengasliinat

89,00 

Indajani Tiil -rengasliina on tukeva, paksu ja mukautuvainen  rengasliina joka on valmistettu käsinkudotusta Indajani-kantoliinasta. Käsinkudonta antaa Tiilin kalantuorokuviolle erinomaisen vinojouston jonka ansiosta rengaliinaan saa helposti miellyttävän syvän kyykky -kantoasennon. Tiil sopii erinomaisesti käytettäväksi niin isommille vauvoille kuin taaperoillekin.

Poista

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliina Meksikossa käsinkudotusta Indajani Tiil -kantoliinasta.

Indajani Tiil on tukeva, paksu ja mukautuvainen kalanruotokuviolla kudottu kantoliina. Kalanruotokuvio antaa liinaan vinojoustoa ja struktuurisuutta jonka ansiosta liina pysyy hyvin paikoillaan. Kalanruotokuvion kudonta antaa liinaan vinojoustoa ja käsinkudonnan ansiosta liinassa on erittäin mukautuvainen ja siten miellyttävä myös pidemmillä kantoajoilla. Liinaan muodostuu helposti syvä kyykkyasento, jolloin lapsen kantoasento on miellyttävä ja painopiste pysyy lähellä kantajaa.

Tiil sopii erityisen hyvin käytettäväksi painavammille vauvoille ja taaperoille. Liinan rakenne on struktuurinen ja paksu, joten liina tulee pujottaa huolellisesti renkaisiin. Tiil on paksuudestaan huolimatta vaivaton kiristettävä.

Indajani kantoliinat kudotaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksikon Oaxacassa.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinoissa on laskostamaton olka ja rengasliinan lyhyen sivun pituus 180 cm tai valinnan mukaan 200 cm.  Rengasliina ommellaan asiakkaan valitsemilla turvallisilla kantoliinarenkailla (ilmoita renkaiden väri tilauksen lisätietokentässä). Jos tarvitset apua renkaiden värin valintaan, autamme mielellämme! Mikäli renkaiden väriä ei valita, ommellaan liina hopean värisillä renkailla.

Materiaali: 100% luomupuuvilla
Neliöpaino: 300 g/m2
Olkapää: Laskostamaton
Isot alumiiniset kantoliinarenkaat

Kantoliina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

Rengasliina ommellaan tilaustuotteena Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

1.8m, 2.0m