ISARA kantoreput

The ONE -kantoreppu

145,00 186,00 

Koko kantoiän ISARA The ONE kantoreppu – yksi kantoreppu vastasyntyneestä leikki-ikään saakka.

Poista

ISARA One on kahden vuoden huikean tuotekehityksen tulos. ISARA One on kantoreppu joka sopii Kaikille! Kaikille lapsille, kaikille vanhemmille. Alkaen 3 kg vastasyntyneistä aina 20 kg leikki-ikäisiin, kaiken kokoisille kantajille.

ISARA One -kantorepun paneelissa on huikea säätövara, pienimmillään kantoreppu on 16 cm leveä, suurimmillaan 56 cm. Kantorepun paneeli on säädettävissä 16-38 cm välillä jonka jälkeen paneelia voidaan leventää jatkopaloilla täyteen leveyteensä. Korkeutta ISARA One -repussa voi säätää portaattomasti 30-45 cm välillä.

Korkeus- ja leveyssäädettävä kantoreppu mahdollistaa jo vastasyntyneiden vauvojen kantamisen kantorepussa ilman erillistä vauvatukea. ISARA One -kantoreppua voidaan käyttää edessä, selässä ja lonkalla kantamiseen. Lisäksi reppua voidaan käyttää olkahihnat ristissä.

ISARA One -kantorepun paneelin korkeutta voidaan säätää, joko laskea tai nostaa, molemmilta puolilta tai epäsymmetrisesti. Repun paneelia nostamalla voidaan tukea vauvan niskaa, joka on tärkeää erityisesti pienille vauvoille. Kun vauva nukahtaa, voidaan korkeuden säädöllä tukea päätä tai tarjota rauhaa ympäristön hälinältä. Säädettävä paneelin korkeus helpottaa myös kantorepussa imettämistä. Taaperoille, jotka saattavat haluta pitää käsiä repun ulkopuolella, voidaan paneelia säätää matalammalle.

Repun leveyttä voidaan säätää sentti sentiltä niin, että lapsi on aina ergonomisessa ”sammakkoasennossa”. Paneelin leveyden säätö tapahtuu tarranauhalla, joka on vaakasuuntaisesti repun vyötäröhihnan sisäpuolella. Korkealaatuinen tarranauha kiinnittää paneelin leveyden napakasti paikoille niin että paneeli pysyy tukevasti siinä mihin se on säädetty. Paneelin leveyssäätö on helppokäyttöinen, kestävä ja takaa lapselle luonnollisen ja mukavan ”sammakkoasennon”. Isommalle lapselle paneeliin yhdistetään jatkopalat tukemaan lapsen jalkoja.

Rintaremmi, joka yhdistää repun olkahihnat toisiinsa, estää olkahihnoja valumasta hartioilta. Rintaremmin paikaa voidaan säätää ylös ja alaspäin, jolloin reppu on miellyttävä käyttää monen kokoisille kantajille. Rintaremmi voidaan myös irroittaa, jolloin kantoreppu soveltuu olkahihnat ristissä kantamiseen.

Repun vyötäröhihnan toppaus on miellyttävää memory foamia. Vyötäröhihnan pituutta voidaan säätää välillä 60-130 cm. Repun kaikki hihnat on mahdollista kääriä kuminauhakiinnityksellä siistille rullalle, jolloin reppu on käytössä siistin näköinen ilman ylipitkiä roikkuvia remmejä.

Repun olkahihnoja voidaan kiristää kahteen suuntaan, jolloin olkahihnoja on helppo kiristää niin edessä kuin selässäkin kannettaessa. Olkahihnoissa on erilliset lisäsäädöt, joiden ansiosta olkahihnat saadaan sopivan kokoiseksi niin petite kuin plus -kokoisillekin kantajille.

ISARA-kantorepussa on säädettävän paneelin lisäksi monia käyttömukavuuteen vaikuttavia innovaatioita. Reppun soljet eivät koskaan kosketa ihoa, topatut olkahihnat ja pehmustetut jalantiet tuovat mukavuutta kantajalle ja kannettavalle. Olkahihnoja yhdistävä remmi on säädettävä ja irroitettava ja lisäksi lapsen unihuppu voidaan irroittaa.

Reppu on valmistettu korkealaatuisista ja pehmeistä kankaista. Kaikki repussa käytetyt soljet, hihnat ja tarranauhat on tunnustetty laadultaan ja kestävyydeltään autoteollisuuden käyttöön soveltuviksi. ISARA-kantoreput täyttävät ASTM F2236-14 ja EN 13209-2:2014 turvallisuusstandardien vaatimukset.

Ominaisuudet:
Kantoasennot: Edessä, selässä, lonkalla, olkaimet ristissä
Irroitettava unihuppu
Irroitettava rintaremmi
Kahteen suuntaan säädettävät olkahihnat
Suunniteltu ja valmistettu EU:ssa
Leveys: 16-56 cm
Korkeus: 30-45 cm
Vyötäröhihna: 60-130 cm
Painoraja: 3-20 kg

Brand

ISARA

ISARA on romanialainen useita suunnittelupalkintoja voittanut kantoreppumerkki. ISARA-kantoreput ovat ensimmäisiä markkinoille tulleita säädettäviä kantoreppuja. Reppujen yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota niin, että repun käyttäminen on vaivatonta, helppoa ja mukavaa. Pääosa ISARA kantoreppujen ja -liinojen materiaaleista luomua.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa