Angel Wings

Talvikantotakki

184,90  138,68 

Angel Wings talvikantotakki on kantotakkien aatelia. Lämmin ja kevyt takki on liukkaan sisävuoren ansiosta helppo pukea ja pitää kantajan ja kannettavan taatusti lämpimänä. Suuri huppu voidaan asettaa monin eri tavoin, myös korkeaksi kaulukseksi, joten takin ulkonäköä on helppo muunnella omien mieltymysten mukaan.

Leveässä helmassa on hyvin tilaa liikkua ja pitkä takki pitää myös reidet lämpimänä.

Loput äitiyspaneelit -30%. Äitiyspaneeleita jäljellä dark blue ja gray -takkeihin. Tästä ostoksille

Poista

Angel Wings talvikantotakki toimii kantovaatteena sekä edessä että selässä kannettaessa. Ilman paneelia käytettäessä takki on tyylikäs tavallinen polvipituinen toppatakki. Takin suurikokoinen kaulus muuntuu myös tyylikkääksi hupuksi.

Takki on kevyttoppatakki, jossa on lämmin vanukerros. Takin ulkopinta on vettä hylkivää pitäen kantajan ja kannettavan kuivana myös loskasateessa. Liukkaan vuorikankaan ansiosta takki on helppokäyttöinen myös selkäpuolella kannettaessa. Selässä kannettaessa hupun voi kiinnittää kangaslenkillä pois tieltä.

Takin mukana tulee 2 kantopaneelia, toinen pienelle ja toinen isommalle lapselle. Molemmat paneelit voi laittaa sekä takin etu- että takapuolelle.

Takkiin kuuluu:
2 kantopaneelia
1 lapsen huppu jota voi käyttää unitukena
1 lisäosa suojaamaan kantajan kaulaa kun lasta kannetaan edessä

Lisävarusteena saatavissa äitiyspaneeli jonka avulla takkia voi käyttää jo raskausaikana.

Koot: Kokotaulukon mitoista selän leveys kainalon kohdalta -mitta on mitattu muutama sentti kainalon yläpuolelta, kainalosta kainaloon mitta on ~3cm isompi kuin kokotaulukon mitta. Takit on aavistuksen pienempää mitoitusta kuin muut Angel Wingsin takit, joten jos mietit kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Materiaali:
Ulkopinta: 60 % polyesteri, 40 % nylon, PU-kalvo
Sisus: polyesterivanu
Vuorikangas: 100 % polyesteri

Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa