Nona rengasliinat

Splash! -rengasliinat

65,00 72,00 

Pellavasekoitteinen Nona Woven Wraps -rengasliina Splash! kuosilla. Splash! -rengasliina on tukeva ja helposti renkaissa liukuva rengasliina joka on käytössä viileä ja helppohoitoinen. Rengasliina sopii käytettäväksi niin vauvoille kuin taaperoillekin.

Poista

Splash! -rengasliina on viileä ja tukeva pellavasekoitteinen rengasliina. Liinan pinta on sileä joten se liukuu hyvin renkaissa ja on helppo kiristää. Pellava antaa liinalle tukevuutta jonka ansiosta liina sopii erinomaisesti myös painavampien vauvojen ja taaperoiden kantovälineeksi. Pellavan ansiosta liina on myös viileä käytössä.

Pellavasekoitteiset kantoliinat vaativat hieman pehmittelyä ennen kuin se on parhaimmillaan. Nona-pellavasekoitteiset kantoliinat ovat märkäkäsiteltyjä jo kutomolla, joten liina pehmenee hyvään käyttöpehmeyteen nopeasti. Pehmentymistä edistää liinan vetäminen edestakaisin renkaissa sekä silittäminen höyrysilitysraudalla.

Liinaa on saatavana leveästi vastalaskotettuna ja laskostamattomana. Laskostamattomat rengasliinat ovat Kantoliinakaupan omaa tuotantoa, jolloin myös renkaiden väri on valittavissa itse.

Laskostamattomat Nonan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 2m pitkiä, jonka lisäksi liinassa on pitkä (noin 0.5m) viiste. Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ovat pituudeltaan (täysleveä osa) 1.8m tai 2.0m, liina ommellaan asiakkaan valinnan mukaan joko viistottuna tai tasapäisenä. Keskimittaisten tai lyhyiden kantajien kannattaa harkita tasapäistä rengasliinaa jotta liinan pitkä häntä ei kietoudu kantajan jalkoihin ja aiheuta kaatumisriskiä.

Splash!-pellavasekoitteiset liinat on märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Pesu ja höyrysilitysraudalla silitys kuitenkin pehmentävät liinaa ja on siksi suositeltavaa. Pellavasekoitteiset kantoliinat tulee pestä nestemäisellä pesuaineella.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Renkaat: Alumiiniset isot kantoliinarenkaat
Pesu: Suosittelemme kantoliinoille 40 asteen pesua, vaikka pellavasekoitteiset liinat kestävät myös kuumempia pesulämpötiloja. Silitys 3 pisteellä höyryllä tai märän kankaan läpi. Nestemäinen pesuaine.

Laskostettu rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 2.0m + viistotus 0.5m
* Renkaat: hopean väriset
* Ompeluttaja: Nona Woven Wraps

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Ronja&Birk (harmaa), Elsa & Lucas (violetti), Pippi (oranssi)

Olka

Laskostettu, Laskostamaton 1.8m, Laskostamaton 2.0m