Nona rengasliinat

Serendipity-rengasliina

56,00 65,00 

Perhoskuvioinen Nona Serendipity on tukeva ja pinnaltaan struktuurinen rengasliina, joka on koko kantoiän luottokantoväline.

Poista

Perhoskuvioinen Nona Serendipity -rengasliina.

Värit:
Serendipity It Was Only a Kiss (punainen)
Serendipity It Was Only a Smile (oranssi)
Serendipity New Beginnings (vaaleanvihreä)

Puuvillainen Serendipity -kantoliina on tukeva koko kantoiän kantoliina, joka toimii rengasliinana niin pienellä kuin isommallakin lapsella. Liinan pinta on struktuurinen, joten liina pysyy hyvin paikoillaan renkaissa. Serendipity-kantoliinan neliöpaino on 278 g/m2 ja se on kudottu Liettuassa.

Liina vaatii pientä pehmittelyä parhaan kantotuntuman saavuttamiseksi, mutta ”kesyttelyn” jälkeen liina on pitkäaikainen luottokantoväline. Pehmittely sujuu helposi liu’uttamalla liinaa renkaiden läpi edestakaisin.

Leveällä vastalaskostuksella olevat rengasliinat ovat Nona Woven Wrapsin ompelemia. Laskostetussa liinassa on hopean väriset renkaat, täysleveä osa 2.0m ja viistottu häntä (0.5m)

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ovat laskostamattomalla olalla. Rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 1.8m tai 2.0m ja ne saa valinnan mukaan joko tasapäisenä tai viistotulla hännällä. Materiaalin saatavuuden mukaan liina voidaan ommella myös pidempänä. Suosittelemme tasapäistä rengasliinaa erityisesti lyhyille ja keskimittaisille kantajille jolloin pitkään liinan häntään ei kompastu.

Serendipity-liinat on märkäkätelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön.

Materiaali: 100% puuvilla
Neliöpaino: 278 g/m2
Valmistusmaa: Liettua
Pesu: Liina on märkäkäsitelty kutomolla joten sen voi ottaa heti käyttöön. Pesu kuitenkin pehmentää liinaa ja on siten suositeltavaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme liinalle 30-40 asteen hienopesua nestemäisellä pesuaineella, narukuivaus, silitys 3 pisteellä. Muista suojata kantoliinarenkaat pesussa.

 

Laskostettu rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 2.0m + viistotus 0.5m
* Renkaat: hopean väriset
* Ompeluttaja: Nona Woven Wraps

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m/2.0m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa