Pure Baby Love rengasliinat

Pure Baby Love -rengasliina

65,00 

Ylellisen pehmeä merseroidusta puuvillasta kudottu Pure Baby Love -rengasliina. Liina on kaksipuoleinen ja liinan toisessa reunassa on vastavärinen reuna helpottamassa rengasliinan kiristystä. Merseroidusta puuvillasta valmistettu rengasliina on ylellisen pehmeä ja helposti kiristettävä ja sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Poista

Ylellisen pehmeästä Pure Baby Love Luxury -kantoliinasta valmistettu Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliina. Merseroidusta puuvillasta valmistettu rengasliina on helposti kiristettävä ja miellyttävän tuntuinen. Rengasliina sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi ja toimii pikkuvauvasta aina taaperoikään saakka. Liinan toisessa reunassa on vastavärinen raita, joka helpottaa rengasliinan kiristämistä.

Materiaali: 100% luomupuuvilla
Neliöpaino: 250 g/m2
Rengasliinan pituus: 1,8m
Olka: laskostamaton
Suunnittelija: Pure Baby Love, Hollanti
Valmistaja: Kantoliinakauppa, Kuopio

Rengasliina ommellaan tilausksesta Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa. Liina voidaan ommella tummempi tai vaalempi puoli päälle ja asiakkaan toivomalla renkaiden värillä. Autamme tarvittaessa liinan renkaiden värin valinnassa.

Pesu: 40 asteen hienopesu, narukuivaus, 2-pisteen silitys. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta. Liina tulee pestä ennen käyttöä. suojaa renkaat pesussa.
Liinan kudontamaa: Turkki.

 

Huom! Tuotekuvat ovat viitteellisiä, ja kuvaavat rengasliinan väriä.

Brand

Pure Baby Love

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa