Kantoliinat puuvilla

Pure Baby Love kantoliina turkoosi

89,00 

Pure baby love -kantoliina on ylellisestä merseroidusta luomupuuvillasta valmistettu keskipaksu kudottu kantoliina. Liina on pinnaltaan pehmeä ja helposti sidottava. Liina sopii hyvin ensimmäiseksi kantoliinaksi ja viileäksi kesäliinaksi myös isommille lapsille. Pehmeän pintansa ansiosta pienen vauvan voi sitoa liinaan vaikka pelkässä vaipassa.

Liina on kaksipuoleinen, joten samassa liinassa saat kerralla kaksi erilaista liinaa. Liinan toisessa reunassa oleva vastavärinen raita helpottaa sitomista.

Poista

Kaksipuoleinen Pure Baby Love Luxury -kantoliina on täydellinen valinta ensimmäiseksi kantoliinaksi. Liina on pinnaltaan pehmeä ja tuntumaltaan miellyttävän sileä. Merseroitu luomupuuvilla antaa liinalle laskeutuvan tunnun joka asettuu hyvin sidontaan. Keskipaksu kantoliina (250 g/m2) on monipuolinen valinta, se sopii hyvin ensimmäiseksi liinaksi pikkuvauvalle, mutta tukevuutta riittää myös isomman lapsen kantamiseen. Liinan toisessa reunassa oleva vastavärinen raita helpottaa sitomista.

Materiaali: 100% luomupuuvilla
Neliöpaino: 250 g/m2
Pesu: 40 asteen hienopesu, narukuivaus, 2-pisteen silitys. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta. Liina tulee pestä ennen käyttöä
Valmistusmaa: Turkki
Suunnittelija: Pure Baby Love, Hollanti

Brand

Pure Baby Love

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Turkoosi

Pituus

4.2m, 4.6m, 5.2m