Angel Wings

Parka talvikantotakki

Ihana lämmin parka-talvitakki Angel Wingsiltä. Takin ulkopinta on veden- ja tuulenpitävää softshelliä ja vuori lämmintä teddykarvaa. Tässä takissa ei tarvitse palella!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Etsitkö takkia, jolla tarkenee kaikkein kylmimmilläkin keleillä? Tässä se on! Angel Wings parka-talvitakki on teddy-kankaalla vuorattu takki, jonka ulkopinta on veden- ja tuulenpitävää softshelliä. Parka-talvikantotakin kanssa ei ole tarvetta kerrospukeutumiselle – takki päälle ja menoksi!

Takin pitkähkön helman alle mahtuu myös isomman taaperon jalat eikä kantajan reidet tai peppukaan pääse paleltumaan. Takin vyötäröllä olevalla narusäädöllä voit säätää takin istuvuutta. Kuten muissakin Angel Wingsin kantotakeissa, parka-talvikantotakissa on vetoketju myös selässä, joten kantopaneelin voi kiinnittää myös takin selkäpuolelle.

Parka-takissa on kaksoistaskut, jolloin voit laittaa tavarat nepparilla suljettaviin taskuihin ja laittaa kädet teddykarvalla vuorattujen taskujen suojaan lämpimään. Takissa on suurikokoinen huppu, joka voidaan rullata pois tieltä kun lasta kannetaan selkäpuolella. Takin mukana tuleva kantopaneelin kokoa voi säätää sekä ylä- että alareunasta, jolloin kantopaneeli on aina sopivan kokoinen.

Takki sisältää:
* Kantopaneeli etu- ja selkäkantoon
* Aikuisen kaulasuoja
* Lapsen huppu/unituki

Materiaali:
* Ulkopinta: Softshell (vedenpitävyys 100000mm, hengittävyys 3000 g/m2/24g)
* Sisäpinta: Teddykarvaa, 100 % polyester
* Hihat: vanu + vuorikangas 100 % polyester

Väri: Meleerattu harmaa

Hoito-ohje: Hellävarainen pesu 30 C, pese nurin käännettynä, hellävarainen linkous. Ei rumpukuivausta. Ei huuhteluaineita tai tekstiilikirkasteita. Ei silitystä.

Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL