Indajani kantoreput

Onbucarrier

129,00 

Indajani Onbucarrier on kantorepun ja onbuhimon risteytys, eli nopeasti ja helposti käytettävä viileä ja ilmava kantoväline. Onbucarrier reppu-onbuhimossa ei ole lantiovyötä, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi myös raskausaikana. Onbucarrierilla voi kantaa sekä edessä että selässä.

Indajanin Onbucarrierit ommellaan käsin Meksikossa käsinkudotusta kantoliinasta.

Poista

Indajani Onbucarrier yhdistää kantorepun ja onbuhimon parhaat puolet. Onbucarrier on reppu-onbuhimo, jossa on topatut reppuolkaimet jotka kiinnittyvät suoraan paneelin alakulmiin. Onbucarrierissa ei ole lantiovyötä, joten se on kevyt ja ilmavat käyttää ja lasta on mahdollista kantaa korkealla. Onbucarrier sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi raskausaikana. Solkikiinnityksen ansiosta onbucarrierin käyttö on nopeaa ja unihupun avulla lapsi saa rauhoituttua päiväunille.

Onbucarrierilla voi kantaa sekä edessä että selässä.

Onbucarrier on valmistettuu pehmeästä ja tukevasta käsinkudotusta kantoliinasta. Indajani Onbucarrierissa on napakat ja tukevat kaarevat olkatoppaukset ja pehmusteet lapsen jalkojen kohdalla. Suurikokoisen unituen alla on hyvä nukkua päiväunet.

Materiaali: 100 % puuvilla
Liinan neliöpaino: 280 – 300 g/m2
Paneelin korkeus: 52 cm
Paneelin levys: 43 cm
Painoraja: 15 kg
Suositusikä: 6 kk – 3 v (6 kg – 15 kg)
Unituki, kaarevat napakat olkahihnat, pehmusteet lapsen jalkojen kohdalla.

Onbucarrierin käyttöohjeet toimitetaan sähköisenä.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Bedund Black, Bedund Pink, Bedund Red, Beenda Violet, Beenda Wood, Zhuub Nature, Zhuub Pink