Nona rengasliinat

Naomi rengasliinat (pellava)

65,00 72,00 

Nona Naomi -rengasliina on pellava-puuvillasekoitteinen tukeva ja viileä rengasliina. Keskipaksusta kantoliinakankaasta valmistettu rengasliina sopii käytettäväksi niin vauvoilla kuin taaperoillakin.

Tummansininen Naomi Taegan on aavistuksen löyhemmin kudottu ja siten nopeammin pehmenevä kuin sisarliinansa vaaleanpunainen Naomi Angel.

Poista

Nona Naomi -pellavarengasliina on valmistettu keskipaksusta kantoliinakankaasta. Naomi-rengaliina on tukeva ja napakka käytössä. Pellavan ansiosta liina on myös viileä. Naomi-rengasliina sopii käytettäväksi niin vauvoilla kuin isommillakin taaperoilla.

Sininen Naomi Taegan -liina on vaaleanpunaista Naomi Angel -liinaa löyhemmin kudottu ja siten aavistuksen pehmeämpi heti uutena. Molemmat liinat ovat kuitenkin nopeasti pehmeneviä ja pehmenemistä voi nopeuttaa rullaamalla liinaa edestakaisin kantoliinarenkaissa.

Naomi-rengasliinoja on saatavan leveästi vastalaskostetulla olalla, joka on Nona Woven Wrapsin ompelema ja laskostamattomalla olalla jolloin rengasliina ommellaan Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa. Laskostetussa rengasliinassa on aina hopean väriset renkaat, täysleveä osa 2.0m ja viistottu häntä (0.5m).

Kantoliinakaupan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 1.8m tai 2.0m ja ne saa valinnan mukaan joko tasapäisenä tai viistotulla hännällä. Materiaalin saatavuuden mukaan liina voidaan ommella myös pidempänä. Suosittelemme tasapäistä rengasliinaa erityisesti lyhyille ja keskimittaisille kantajille jolloin pitkään liinan häntään ei kompastu.

Naomi-pellavasekoitteiset liinat on märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Pesu ja höyrysilitysraudalla silitys kuitenkin pehmentävät liinaa ja on siksi suositeltavaa. Pellavasekoitteiset kantoliinat tulee pestä nestemäisellä pesuaineella.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Neliöpaino: 281 g/m2
Kudonta: Regular Weave
Valmistusmaa: EU
Pesu: Suosittelemme kantoliinoille 40 asteen pesua, vaikka pellavasekoitteiset liinat kestävät myös kuumempia pesulämpötiloja. Silitys 3 pisteellä höyryllä tai märän kankaan läpi. Nestemäinen pesuaine.

Laskostettu rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 2.0m + viistotus 0.5m
* Renkaat: hopean väriset
* Ompeluttaja: Nona Woven Wraps

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m/2.0m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa