Kantoliinat pellava

Naomi (pellava)

73,00 93,00 

Nona Naomi -pellavasekoitteiset kantoliinat ovat mukautuvaisia keskipaksuja kantoliinoja. Pellava on materiaalina viileä ja tukeva.

Tummansininen Naomi Taegan on aavistuksen löyhemmin kudottu ja siten nopeammin pehmenevä kuin sisarliinansa vaaleanpunainen Naomi Angel.

Poista

Nona Naomi -pellavaliina on keskipaksu kantoliina, joka sopii käytettäväksi vauvasta pitkälle taaperoikään saakka. Pellava antaa liinalle tukevuutta ja viileyttä. Liina toimii hyvin käytössä niin vauvoilla kuin isommillakin taaperoilla.

Sininen Naomi Taegan -liina on vaaleanpunaista Naomi Angel -liinaa löyhemmin kudottu ja siten aavistuksen pehmeämpi heti uutena. Molemmat liinat ovat kuitenkin nopeasti pehmeneviä ja sopivat käytettäväksi niin vauvalle kuin taaperollekin.

Naomi-pellavasekoitteiset liinat on märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Pesu ja höyrysilitysraudalla silitys kuitenkin pehmentävät liinaa ja on siksi suositeltavaa. Pellavasekoitteiset kantoliinat tulee pestä nestemäisellä pesuaineella.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,7m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,7m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,7m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,7m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,7m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,7m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja. Liinat valmistetaan EU:ssa.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Neliöpaino: 281 g/m2
Kudonta: Regular Weave
Valmistusmaa: EU

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

3.6, 4.2, 4.6, 5.2

Väri

Taegan (tummansininen), Angel (vaaleanpunainen)