Trikooliinat

Maijat trikooliina

53,90 

Myllymuksujen Suomessa valmistama Maijat-trikooliina on valmistettu pehmeästä suomalaisesta trikooneuloksesta. Liinan reunat on huoliteltu trikookaitaleella joten liinan reunat eivät lähde rullaantumaan ja liina on helppo sitoa. Maijat-trikooliina on parhaimmillaan noin 0-5kk ikäisillä vauvoilla.

Poista

Maijat trikooliina on kapea trikooliina joka on helppo sujauttaa myös vastasyntynyt vauva. Liinan päät on reilusti kavennetut joten liinan solmusta tulee pieni. Liina on valmistettu joustavasta neuloksesta joten sama trikooliina sopii kaiken kokoisille. Pienikokoiset kantajat sitovat liinan useamman kerran vyötärön ympäri ja suurempikokoisilla liina sidotaan suoraan kantajan selän taakse.

Pituus: 4.6m
Leveys: 55 cm (keskeltä), liinassa on kavennetut päät
Materiaali: 100% puuvilla
Pesu: Pesu 40 °C, ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta.

Brand

Myllymuksut

Myllymuksujen Suomessa valmistetut merinovillatuotteet laajentavat Kantoliinakaupan kantovaatevalikoimaa. Kantokaulurit, villahousut, tumput ja töppöset tuovat lämpöä kantajalle ja kannettavalle. Lisäksi valikoimasta löytyy Maijat-trikooliina, joka on helposti sidottava ja viileä trikooliina. Maijat trikooliinassa on markkinoiden ainoana trikooliinana kantatut reunat. Kantatut liinan reunat pysyvät aina suorana ja sitominen on helppoa ja vaivatonta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta