Ale!
Kokadi kantoreput

Kokadi Flip -kantoreppu Junetsu Najade

149,90  110,00 

Kantoliinakankaasta valmistettu kokosäädettävä Kokadi Flip -kantoreppu. Saatavana kaksi kokoa, vauvakoko ja taaperokoko. Vauvakokoinen reppu on sopiva käytettäväksi vastasyntyneestä (3.5-4 kg) aina vaatekokoon 80 saakka. Taaperokoko on sopiva noin 68/74-98 cm vaatekokoa käyttäville lapsille.

Kantoliinakangas on pehmeä, mukautuvainen ja kestävä käytössä.

Poista

Kokadi Flip  -kantoreppu on valmistettu kantoliinakankaasta, joten se on pehmeä ja mukautuvainen. Repun kankaat ovat 100 % puuvillaa, paneli ja unituki on korkealaatuista Kokadi-kantoliinakangasta.

Kantorepun panelissa on vaakasuuntaiset muotolaskokset ja panelin leveyttä voi säätää portaattomasti. Vaakasuuntaisten muotolaskosten ansiosta reppu antaa hyvän sivuttaistuen myös pienelle vauvalle. Vauvakokoisen repun olkahihnat kiinnittyvät repun vyötäröhihnaan, joka takaa vauvalle parhaan mahdollisen kantoasennon. Taapero- ja taapero-XL -kokoisessa kantorepussa repun olkahihnat voidaan kiinnittää joko vyötäröhihnaan tai paneelin sivulle, jolloin reppu tukee enemmän painavampaa lasta. Vyötäröhihnaan kiinnitetyt olkahihnat mahdollistavat selässä kantamisen korkealla, jolloin lapsi näkee hyvin kantajan olkapään yli.

Kantorepun olkahihnat ja lantiovyö on pehmustettu ja repun turvalukollinen vyötäröhihnan solki kiristyy molempiin suuntiin.

Reppu sopii naisten vaatekokoa S-XXL käyttäville.

Kokadi Flip -kantoreppua on saatavana kolmessa eri koossa; vauvakoko, taaperokoko ja taapero-XL -koko.

Reppujen mitat:

Vauvakoko 42 cm (leveys) x 34 cm (korkeus). Vastasyntyneestä kokoon 80 asti.
Taaperokoko 47 cm (leveys) x 38 cm (korkeus). Vaatekoko 74 – 98.
Vyötäröhihnan säätö 70 cm – 128 cm.

Lapsen maksimipaino 15 kg.

Reppu tulee pestä ennen käyttöä. Käytä pesukoneen hienopesu- tai käsinpesuohjelmaa. Nestemäinen pesuaine. Sulje repun hihnat ennen pesua. Älä käytä pesupussia.

Kantorepun olkahihnat kannattaa suojata olkahihnansuojilla, jolloin reppua tarvitsee pestä harvemmin. Kokadi-kantoreppuihin sopii käytettäväksi Kokadi olkahihnansuojien lisäksi KiBi– ja ISARA-olkahihnansuojat.

Brand

Kokadi

Lisätiedot

Paino 1 kg
Koko

Vauvakoko, Taaperokoko, Taapero-XL