Angel Wings

Kietaisuneule bambu

Angel Wings kesäkietaisuneule on silkkisen pehmeästä bambuneuloksesta valmistettu monikäyttöinen vaate, jota voit käyttää kun kannat lasta niin edessä kuin selässä. Lisäksi vaate toimii myös raskausaikana kuin ilman kannettavaakin käytettäessä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Monipuolinen 4 in 1 kietaisuneule. Kietaisuneule on valmistettu silkkisen pehmeästä ja joustavasta bambu-elastaanitrikoosta. Kietaisuneuletta voi käyttää kesäisenä kantovaatteena lämmittämään viileässä ilmassa tai suojaamaan hyttysiltä ja auringolta. Kietaisuneule käy myös kantotakin alle lisälämmikkeeksi. Monipuolinen kietaisuneule sopii käytettäväksi tavallisena tai äitiys-kietaisuneuleena sekä edessä- ja selässä kantamisessa.

Kietaisuneuleen materiaali on erittäin joustavaa, joten S ja XS -kokoisten kannattaa valita XS-kokoinen vaate, M ja L -kokoisten S/M-kokoinen ja XL -> kokoisten L/XL-kokoinen vaate.

Materiaali: 95 % bambu, 5 % elastaani
Pesu: 40 astetta, ei rumpukuivausta
Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.