KiBi kantoreput

KiBi Classic -kantoreppu

119,00 149,00 

Innovatiivinen KiBi-kantoreppu on koko käyttöiän reppu, joka kasvaa lapsen mukana. KiBi sopii käytettäväksi 3-4 kk iästä aina leikki-ikäiseksi saakka. KiBi-repussa on säädettävä leveys ja korkeus, muhkeat olkahihnan toppaukset ja mukautuvainen vyötäröhihnan toppaus.

Poista

Innovatiivinen Kibi-kantoreppu on koko kantoiän reppu joka soveltuu käytettäväksi 3-4 kk iästä aina leikki-ikäiseksi saakka. Kantorepun paneelin leveyttä ja korkeutta voi säätää, joten reppu on aina sopivan kokoinen kannattavalle mahdollistaen ergonomisen kantoasennon.

KiBi-reppuja on saatavana sekä puuvillacanvaksesta että kantoliinakankaasta valmistettuna.

Kantorepulla voi kantaa edessä, selässä ja lonkalla. Repulla on mahdollista kantaa myös olkahihnat ristissä.

KiBi-kantorepussa on kaarevat muhkeasti topatut olkaimet sekä mukautuvainen lantiovyö. Kun repun koko on säädetty kannettavalle sopivaksi on repun käyttö helppoa; kiinnitä repun lantiovyö, ota lapsi kyytiin ja nosta repun paneeli ylös, kiinnitä rintaremmi ja kiristä olkahihnat sopivalle kireydelle.

KiBi-kantoreput on testattu EN 13209-2:2005 -turvallisuusstandardin mukaisesti. Lisäksi kaikkien repuissa käytettyjen kankaiden mekaaninen ja kemiallinen turvallisuus on testattu tsekkiläisten turvallisuusstandardien mukaisesti. KiBi-reppujen kankaista ei haihdu tai liukene mitään haitallisia aineita suoraan tai syljen tai hien liuottamana. Lisäksi KiBi-reppujen kankaiden värien pysyvyys on testattu.

Kantorepu mitat:
Korkeus: 34 cm – 52 cm
Leveys: 34 cm – 51 cm
Vyötäröhihna: 62 cm – 140 cm
Painoraja: 3,5 kg – 20 kg
Materiaali: 100 % puuvillaa
Valmistusmaa: Tsekki

Brand

KiBi

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

BW Stripes, Green Dots, Asalu, Beige, Granada, Princess, Valentine, Violet, Pumpkin, Batik Blue, Skica, Jamu Turquoise, Larix, Marble Pink, Pompa, Tetris, Flora Green, Flora Red Velvet, Flora Monochrome