KiBi kantoreput

KiBi Evo -kantoreppu

159,00 

KiBi Evo on innovatiivisen KiBi-kantorepun uudistunut versio. Uudessa Evo-kantorepussa on aiempaa muhkeammat toppaukset ja lisäksi laajempi kokosäätö, joten Evo-kantoreppu sopii käytettäväksi noin 1kk ikäisestä lähtien.

Poista

KiBi Evo -kantoreppu on KiBi-kantorepun uudistettu malli, jossa on aiempaan KiBi-reppuun verrattuna muhkeammat olka- ja vyötäröhihnan toppaukset sekä laajempi paneelin koon säätö. Evo-kantoreppuun on lisätty viides paneelin leveyden säätöneppari, jolloin repun voi säätää sopivaksi jo noin 1kk ikäiselle vauvalle. Kantorepun paneeli kasvaa korkeutta ja leveyttä niin, että reppu on sopivan kokoinen vielä leikki-ikäisellekin.

KiBi-repussa on papukaijalukolla kiinnitettävä paneelin korkeuden säätö sekä neppareilla säädettävä paneeli leveys. Lisäksi paneelin sivun pituutta voidaan säätää niin, että lapsen kantoasento (syvä kyykkyasento) on aina lapselle sopiva. Pikkuvauvoilla kantoasento on syvempi kyykky kuin isommilla vauvoilla ja taaperoilla.

KiBi-repuissa on suurikokoinen unituki, joka kiinnitetään olkahihnoissa oleviin pistosolkiin. Unituen alla lapsi pystyy lepäämään ilman ulkomaailman häiriöitä. Suoranmallinen unituki mahdollistaa sivuilta esteettömän ilman kiertämisen.

KiBi-kantorepun olka- ja vyötäröhihnan soljet ovat turvalukollisia.

 

Ominaisuudet:
Repun paino: 745 g
Vyötäröhihna: 60-135 cm
Paneelin leveys: 31 – 51 cm
Paneelin korkeus: 32 – 52 cm
Unituki: kyllä
Vyötäröhihnan toppaus: kyllä
Muotoillut olkahihnan toppaukset: kyllä
Olkahihnat ristissä kantaminen: kyllä
Kantoasento: edessä, selässä, lonkalla
Painoraja: 20 kg

Repun materiaalit täyttävät Tsekin turvallisuusvaatimukset 84/2001 SB ja eurooppalaiset kantovälinestandardit EN 13209-2:2015.

Brand

KiBi

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa