Ale!
Angel Wings

Kantosuoja

69,90  59,42 

Angel Wings softshell-kantosuoja. Kantosuojassa on irroitettava sisävuori ja suoja voidaan säätää kahteen eri pituuteen jolloin se on aina sopivan kokoinen ja hyvin lasta suojaava.

Poista

Angel Wings -kantosuoja on joka sään kantosuoja. Kantosuojalla voi suojata niin kantoliinassa kuin kantorepussakin matkustavan lapsen, niin edessä kuin selässäkin kannettaessa.

Kantosuoja muodostuu kahdesta kerroksesta; softshell-ulkopinnasta sekä irroitettavasta lämpimästä sisävuoresta. Pelkän softshell-kerroksen kanssa käytettäessä kantosuojaa voi käyttää kesäsateilla ja sisävuoren kanssa käytettynä kantosuoja toimii kovemmillakin pakkasilla. Kantosuojan kauluksen sisällä on ohut vedenpitävä huppu lapselle. Kantosuojan voi säätää kahteen eri pituuteen riippuen lapsen koosta, joten kantosuoja on aina sopivan kokoinen ja hyvän näköinen.

Kantosuoja kiinnitetään erillisillä hihnoilla vyötärölle ja lisäksi toisilla hihnoilla olalle, joten suojan kiinnittäminen on helppoa.

Ominaisuudet:
Softshell-ulkopinta (vedenpitävyys 10000 mm, hengittävyys 5000 g/m2)
Kaksinkertainen irroitettava wellsoft-vuori
Vedenpitävä kaulukseen piilotettava huppu
Säädettävä pituus

Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Anthracite, Plum, Bottle Green, Black