Myllymuksut

Kantokauluri

29,90 

Maijat tuplakauluri on kantajan ja kannettavan yhteinen kauluri joka pitää molemmat lämpöisenä. Kauluri pitää lapsen niska-hartianseudun erityisen hyvin lämpimänä ja pitkä selkäosa lämmittää selkää. Joustavasta neuloksesta valmistettu kauluri on helppo pukea päälle.

Poista

Materiaali: 100% merinovilla
Valmistaja: Myllymuksut
Valmistusmaa: Suomi

Pesuohje: Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Brand

Myllymuksut

Myllymuksujen Suomessa valmistetut merinovillatuotteet laajentavat Kantoliinakaupan kantovaatevalikoimaa. Kantokaulurit, villahousut, tumput ja töppöset tuovat lämpöä kantajalle ja kannettavalle. Lisäksi valikoimasta löytyy Maijat-trikooliina, joka on helposti sidottava ja viileä trikooliina. Maijat trikooliinassa on markkinoiden ainoana trikooliinana kantatut reunat. Kantatut liinan reunat pysyvät aina suorana ja sitominen on helppoa ja vaivatonta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Grafiitinharmaa