Angel Wings

Kantohuppari

Tyylikäs ja lämmin Angel Wings kantohuppari, joka toimii kantohupparina niin edessä kuin selässäkin kannettaessa sekä hyvin istuvana tavallisena hupparina. Kantohuppari sopii käytettäväksi sekä kantoliinan että kantorepun kanssa.

Huppari on valmistettu talvicollegesta, joka on collegea jossa on lämmin pörröinen sisäpinta. Huppari pitää kantajan ja kannettavan lämpimänä pitkälle syksyyn ja toimii erinomaisesti myös anorak-kuoritakin alla.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Angel Wings kantohuppari on valmistettu pehmeästä talvicollegesta. Talvicollegessa kankaan sisäpinnalla on pehmeä pörröinen vuori, jonka ansiosta huppari on lämmin ja miellyttävän tuntuinen. Kantohupparin helmassa, hihansuissa ja kauluksessa on joustava resori joka pitää hyvin muotonsa mutta on joustava. Hihansuiden resoreissa reiät peukaloille. Kengurutaskussa pienet tavarat kulkevat kätevästi mukana.

Hupparia voidaan käyttää edessä ja selässä kantaessa sekä myös ilman kantopaneeleita tavallisena hupparina. Huppariin on ostettavissa erikseen myös äitiyspaneeli.

Huppariin kuuluu kantopaneeli jota voidaan käyttää joko edessä tai selkäpuolella kannettaessa ja lapsen huppu joka toimii unihuppuna. Selässä kannettaessa aikuisen huppu voidaan rullata pois tieltä, edessä kannettaessa kantajan kaula voidaan suojata erillisellä kaulasuojalla.

Huppari on mitoitettu istumaan hyvin, joten valitse sama koko kuin tavallisissakin vaatteissa.

  • Materiaali: Puuvilla 40 %, polyesteri 56 %, spandex 4 %
  • Valmistaja: Angel Wings
  • Valmistusmaa: Tsekki

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg