Nona rengasliinat

Juno rengasliinat

56,00 69,00 

Näyttävä Nona Juno rengasliina. Juno-rengasliinoja on saatavana ylellisen pehmeästä merseroidusta puuvillasta valmistettuna sekä huipputukevasta puuvillasta kudottuna.

Poista

Suurella kukkakuviolla kudottu Juno rengasliina.

Juno Covella, Curitis, Pronuba ja Populona -liinat on valmistettu merseroidusta puuvillasta. Merseroidun puuvillan pinta on erittäin sileää, jonka ansiosta Covella, Curitis, Pronuba ja Populona -rengasliinat kulkevat renkaissa todella vaivattomasti. Liinan tuntuma on laskeutuva ja liukuva. Covella, Curitis, Pronuba ja Populona -rengasliinat on kudottu Turkissa ja näitä rengasliinoja on saatavana vain laskostamattomalla olalla. 250 g/m2 neliöpainoinen liinakangas on keskipaksu ja se sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Juno Moneta on kudottu tavallisesta puuvillasta ja kankaan pinta on rouheampi ja kovempi kuin merseroidusta puuvillasta valmistetun Junon. Liina on tukeva ja aavistuksen struktuurinen. Se pysyy hyvin paikoillaan renkaissa ja on tukeva myös isompien vauvojen ja taaperoiden kantamiseen. Liinan neliöpaino on 278 g/m2 ja se on kudottu Liettuassa. Moneta -rengasliinoja on saatavana leveästi vastalaskostetulla olalla (Nona Woven Wrapsin ompelema) ja Kantoliinan oman tuotannon liinana laskostamattomalla olalla.

Laskostetussa rengasliinassa on aina hopean väriset renkaat, täysleveä osa 2.0m ja viistottu häntä (0.5m).

Kantoliinakaupan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 1.8m tai 2.0m ja ne saa valinnan mukaan joko tasapäisenä tai viistotulla hännällä. Materiaalin saatavuuden mukaan liina voidaan ommella myös pidempänä. Suosittelemme tasapäistä rengasliinaa erityisesti lyhyille ja keskimittaisille kantajille jolloin pitkään liinan häntään ei kompastu.

Liettuassa kudotut liinat (Moneta) on  märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Turkissa kudotut Covella, Curitis, Pronuba ja Populona liinat tulee pestä ennen käyttöä.

Covella, Curitis Pronuba, Populona
Materiaali: 100% merseroitu puuvilla
Neliöpaino: 250 g/m2
Valmistusmaa: Turkki
Pesu: Liina tulee pestä ennen käyttöä. Suosittelemme liinalle 30-40 asteen hienopesua nestemäisellä pesuaineella, narukuivaus, silitys 3 pisteellä.

Moneta
Materiaali: 100% puuvilla
Neliöpaino: 278 g/m2
Valmistusmaa: Liettua
Pesu: Liina on märkäkäsitelty kutomolla joten sen voi ottaa heti käyttöön. Pesu kuitenkin pehmentää liinaa ja on siten suositeltavaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme liinalle 30-40 asteen hienopesua nestemäisellä pesuaineella, narukuivaus, silitys 3 pisteellä.

 

Laskostettu rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 2.0m + viistotus 0.5m
* Renkaat: hopean väriset
* Ompeluttaja: Nona Woven Wraps

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m/2.0m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa