Nona rengasliinat

Juno-rengasliinat (pellava)

65,00 72,00 

Pellavasekoitteinen Nona Woven Wraps -rengasliina Juno-kuosilla. Juno on pinnaltaan struktuurinen jonka ansiosta liina on ilmava ja pysyy erinomaisesti paikoillaan. Pellava on materiaalina tukeva ja tekee liinasta helppohoitoisen. Rengasliina sopii käytettäväksi niin vauvoille kuin taaperoillekin.

Poista

Juno-rengasliina on viileä ja tukeva pellavasekoitteinen rengasliina. Liinan pinnassa on struktuurisuutta, jonka ansiost aliina on ilmava ja pysyy hyvin paikoillaan. Pellava antaa liinalle tukevuutta jonka ansiosta liina sopii erinomaisesti myös painavampien vauvojen ja taaperoiden kantovälineeksi. Pellavan ansiosta liina on myös viileä käytössä.

Pellavasekoitteiset kantoliinat vaativat hieman pehmittelyä ennen kuin se on parhaimmillaan. Nona-pellavasekoitteiset kantoliinat ovat märkäkäsiteltyjä jo kutomolla, joten liina pehmenee hyvään käyttöpehmeyteen nopeasti. Pehmentymistä edistää liinan vetäminen edestakaisin renkaissa sekä silittäminen höyrysilitysraudalla.

Liinaa on saatavana leveästi vastalaskotettuna ja laskostamattomana. Laskostamattomat rengasliinat ovat Kantoliinakaupan omaa tuotantoa, jolloin myös renkaiden väri on valittavissa itse.

Laskostamattomat Nonan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 2m pitkiä, jonka lisäksi liinassa on pitkä (noin 0.5m) viiste. Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ovat pituudeltaan (täysleveä osa) 1.8m tai 2.0m, liina ommellaan asiakkaan valinnan mukaan joko viistottuna tai tasapäisenä. Keskimittaisten tai lyhyiden kantajien kannattaa harkita tasapäistä rengasliinaa jotta liinan pitkä häntä ei kietoudu kantajan jalkoihin ja aiheuta kaatumisriskiä.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Renkaat: Alumiiniset isot kantoliinarenkaat
Pesu: Suosittelemme kantoliinoille 40 asteen pesua, vaikka pellavasekoitteiset liinat kestävät myös kuumempia pesulämpötiloja. Silitys 3 pisteellä höyryllä tai märän kankaan läpi. Nestemäinen pesuaine.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot. Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluamasi kantoliinarenkaiden väri ja haluatko liinan viistolla vai tasaisella päällä. Jos erityisiä toiveita ei ole esitetty, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistolla päällä.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Fluvonia (pinkki), Cynxia (violetti-oranssi)

Olka

Laskostettu, Laskostamaton 1.8m, Laskostamaton 2.0m