Nona rengasliinat

Juno Regina rengasliina (villa)

72,00 75,00 

Pehmeä Juno Regina villa-rengasliina on helposti kiristettävä rengasliina. Kutittamaton villa tasaa lämpöä ja tuntuu aina kuivalle.  Rengasliinassa villa tuo liinaan mukautuvaisuutta ja tukevuutta, jonka ansiosta kantaminen tuntuu kevyelle ja miellyttävälle. Regina villa-puuvillasekoitteiset rengasliinat sopivat erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi mutta soveltuvat myös isompien lasten kantamiseen.

Poista

Juno Regina -villasekoinen rengasliina on valmistettu Nona Woven Wrapsin kutomasta kantoliinasta. Villa tuo rengasliinaan tukevuutta ja hengittävyyttä. Villalla on lämpöä tasaavia ominaisuuksia, joten se lämmittää kylmällä säällä ja on hengittävä lämpimällä kelillä käytettäessä. Villa sitoo itseensä kosteutta, joten se ei tunnu märälle.

Juno villasekoitteiset liinat ovat keskipaksua kantoliinakangasta, joka sopii käytettäväksi pikkuvauvasta taaperoikään saakka. Helposti kiristettävä Juno-villarengasliina sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Juno Regina -rengasliinoja on saatavan laskostamattomalla olalla, jolloin rengasliina ommellaan Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa.

Kantoliinakaupan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 1.8m tai 2.0m ja ne saa valinnan mukaan joko tasapäisenä tai viistotulla hännällä. Materiaalin saatavuuden mukaan liina voidaan ommella myös pidempänä. Suosittelemme tasapäistä rengasliinaa erityisesti lyhyille ja keskimittaisille kantajille jolloin pitkään liinan häntään ei kompastu.

Juno-villasekoitteiset liinat on märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Villasekoitteiset kantoliinat tulee pestä villalle soveltuvalla pesuaineella.

Materiaali: 54 % puuvilla, 46 % villa
Neliöpaino: 240 g/m2
Valmistusmaa: Liettua
Pesu: Käsinpesu tai pesukoneen hieno- tai villapesuohjelma. Käytä villalle soveltuvaa pesuainetta.

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m/2.0m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa