Kantoliinat pellava

Juno kantoliina (pellava)

69,00 86,00 

Nona Juno -pellavaliina on tukeva keskipaksu kantoliina. Liinan kudonta on ilmava ja se on käytössä mukavan viileä. Liina on helposti sidottava jo uutena ja pehmenee käytössä nopeasti lisää.

Poista

Nona Juno -pellavaliina on keskipaksu kantoliina, joka sopii käytettäväksi vauvasta pitkälle taaperoikään saakka. Juno-pellavaliina on helposti sidottava jo uutena ja pehmenee käytössä nopeasti lisää. Pellava antaa liinalle tukevuutta ja viileyttä. Liinan pinnassa on sopivasti struktuurisuutta, jolloin sidonta pysyy hyvin paikoillaan ja liinalla jaksaa kantaa myös isompia vauvoja ja taaperoita.

Juno pellavasekoitteiset liinat on märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Pesu ja höyrysilitysraudalla silitys kuitenkin pehmentävät liinaa ja on siksi suositeltavaa. Pellavasekoitteiset kantoliinat tulee pestä nestemäisellä pesuaineella.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,7m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,7m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,7m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,7m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,7m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,7m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja. Liinat valmistetaan EU:ssa.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Neliöpaino: 281 g/m2
Kudonta: Regular Weave
Valmistusmaa: EU

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

3.2, 3.6, 4.2, 4.6, 5.2

Väri

Fluvonia (pinkki), Cynxia (oranssi)