Kantoliinat puuvilla

Juno kantoliinat (puuvilla)

62,00 75,00 

Nona Juno -kukkakuvioinen 100% puuvillasta valmistettu kantoliina. Puuvillaista Junoa on valmistettu kahta eri versiota; 100% puuvilla ja 100% merseroitua puuvillaa. Merseroidusta puuvillasta valmistettu Juno-kantoliina (Covella, Curitis, Populona, Pronuba) on pinnaltaan sileä ja pehmeä sekä tuntumaltaan laskeutuva ja erittäin helposti sidottava. Puuvillasta valmistetut vanhemmat Junot (Captorina) ovat paksumpia ja pinnaltaan rohueampia työjuhta-kantoliinoja jotka sopivat erinomaisesti taaperoiden ja isojen vauvojen kantamiseen.

Poista

100% merseroidusta puuvillasta valmistetut Nona Juno -kantoliinat ovat pehmeitä, laskeutuvia ja helposti sidottavia kantoliinoja. Liinan pinta on sileä ja liina sopii erinomaisesti myös aivan pikkuvauvan kantamiseen. Liinan sitominen ja kiristäminen on vaivatonta. 100% merseroidusta puuvillasta valmistettu Juno tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

100% puuvillasta valmistetut Nona Juno -kantoliinat ovat pinnaltaan rouheita ja tuntumaltaan tukevia. Liina on työjuhta, joka ei säikähdä kovempaakaan käyttöä. Tukevuutensa ansioista liina sopii myös isojen vauvojen ja taaperoiden kantamiseen.  Liinan rouhea pinta pitää sidonnan hyvin paikoillaan. 100% puuvillasta valmistettu Juno on märkäkäsitelty kutomolla ja sen voi ottaa käyttöön ilman käyttöönottopesua.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,6m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,6m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,6m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,6m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,6m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,6m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja. Liinat valmistetaan EU:ssa.

Materiaali: 100% puuvilla/100% merseroitu puuvilla
Neliöpaino: 281 g/m2 /265 g/m2
Kudonta: Regular Weave/Easy Weave
Valmistusmaa: EU/Turkki

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

3.2, 4.2, 4.6