ISARA kantoreput

ISARA Quick half buckle

149,00 

ISARA Quick -pikakantoreppu on kokosäädettävä kantorepun ja kantoliinan yhdistelmä. Quick pikakantorepun käyttö ja säätäminen on nopeaa ja vaivatonta ja sama kantoväline sopii käytettäväksi vastasyntyneestä aina taaperoikään saakka.

Quick-pikakantorepussa on klipsisäätöinen pehmustettu vyötäröhihna ja sidottavat olkahihnat. Yksivaiheisen korkeus- ja leveyssäädön ansiosta pikakantorepun koon säätäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Poista

ISARA Quick Half Buckle  on kantorepun ja neliöliinan risteytys. Quick-pikarepussa on klipsillä kiinnitettävä vyötäröhihna ja sidottavat olkahihnat. Quick-pikarepun korkeus ja leveys on säädettävissä kolmiportaisesti niin, että  sama kantoväline sopii käytettäväksi vastasyntyneestä taaperoikään saakka. ISARA Quick-pikarepun koon säätäminen on nopeaa ja yksinkertaista, joten samaa reppua voi vaivattomasti käyttää vuorotellen eri kokoisilla lapsilla ja kantajilla.

Quick-pikakantorepun paneeli ja olkahihnat on valmistettu luomupuuvillaisesta kantoliinasta, pikarepun vyötärötoppaus on valmistettu kevyestä memoryfoamista. Paneelin alareunassa olevat jalantiet on pehmustettu lapsen kantomukavuuden maksimoimiseksi. 2in1 irroitettava kokosäädettävä huppu toimii isomman lapsen unitukena, tai rullalle käärittynä tukee pikkuvauvan niskan ja pään. Olkahihnojen alussa on memoryfoam-toppaus jonka ansiosta Quick-pikakantoreppu tuntuu aina miellyttävälle olalla. Toppauksen jälkeen olkahihna on 100% liinakangasta, joka on mahdollista levittää lapsen pepun ja selän päälle antamaan lisätukea vauvalle tai tukemaan taaperon jalkoja.

Quick-pikakantoreppua voi käyttää edessä, selässä ja lonkalla kantamiseen.

ISARA Quick on valmistettu korkealaatuisista ja pehmeistä kankaista. Kaikki repussa käytetyt soljet, hihnat ja tarranauhat on tunnustetty laadultaan ja kestävyydeltään autoteollisuuden käyttöön soveltuviksi. ISARA Quick täyttää CEN/TR 16512:2015 turvallisuusstandardin vaatimukset.

Ominaisuudet:
Kantoasennot: Edessä, selässä, lonkalla, olkaimet ristissä
Irroitettava huppu, toimii niskatukirullana ja unitukena
Sidottavat olkahihnat
Klipsikiinnitteinen topattu vyötäröhihna
Suunniteltu ja valmistettu EU:ssa
Lapsen minimikoko: 50cm
Lapsen maksimikoko 98cm
Vyötäröhihna: 60-130 cm
Painoraja: 3-20 kg

Brand

ISARA

ISARA on romanialainen useita suunnittelupalkintoja voittanut kantoreppumerkki. ISARA-kantoreput ovat ensimmäisiä markkinoille tulleita säädettäviä kantoreppuja. Reppujen yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota niin, että repun käyttäminen on vaivatonta, helppoa ja mukavaa. Pääosa ISARA kantoreppujen ja -liinojen materiaaleista luomua.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa