Kantoliinat villa

Imagine Syzygy (villa)

83,00 

Nona Imagine Syzygy on keskipaksu villa-puuvillasekoitteinen kantoliina. Villa antaa liinalle mukeutuvaisuutta ja pehmeyttä, jonka ansiosta liina on aina miellyttävä käytössä. Villa tasaa kantajan ja kannettavan lämpötilaa ja imee kosteutta joten villa ei tunnu märälle kosteallakaan kelillä. Imagine Syzygy on helposti sidottava kantoliina joka sopii myös ensimmäiseksi kantoliinaksi.

Poista

Nona Imagine Syzygy on keskipaksu kantoliina joka on helposti sitoutuva ja mukautuvainen. Liina on puuvilla-villasekoite. Villa antaa liinaan mukautuvaisuutta ja pehmeyttä. Villa tasaa kantajan ja kannettavan lämpöä ja tuntuu aina kuivalle, myös kosteammalla kelillä käytettäessä. Villakantoliina sopii hyvin käytettäväksi kostealla kelillä, sekä kantotakin alla lisälämmikkeenä.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,6m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,6m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,6m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,6m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,6m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,6m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja. Liinat valmistetaan EU:ssa.

Materiaali: 46 % villa , 54 % puuvilla
Neliöpaino: 240 g/m2
Kudonta: Regular Weave
Valmistusmaa: EU

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa