Kantoliinat pellava

Imagine Northern Lights (pellava)

75,00 

Pellava-puuvillasekoitteinen revontulista inspiraationsa saanut Imagine Northern Lights -kantoliina. Tukeva pellavaliina, joka pehmenee nopeasti käytössä uskolliseksi työjuhdaksi. Imagine-kuosi kestää kovempaakin käyttöä ilman lankalenkkejä.

Poista

Nona Imagine Northern Lights on keskipaksu kantoliina, joka sopii käytettäväksi pitkälle taaperoikään saakka. Pellavasekoitteiset liinat tarvitsevat hieman pehmittelyä ennen kuin ovat parhaimmillaan, mutta onneksi Nonan pellavaliinat on esipesty jo kutomolla joten pehmeneminen on hyvässä vauhdissa jo kun liina saapuu sinulle. Northern Lights -liinan pinnassa on sopivasti struktuuria pitämään sidonta paikoillaan, mutta se on kuitenkin helposti kiristettävä.

Suosittelemme pellavasekoitteisen kantoliinan pesuun nestemäistä pesuainetta.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,7m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,7m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,7m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,7m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,7m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,7m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja. Liinat valmistetaan EU:ssa.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Neliöpaino: 281 g/m2
Kudonta: Regular Weave
Valmistusmaa: EU

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

3.2m, 3.6m, 5.6m

Väri

Northern Lights