Kantoliinat puuvilla

Imagine Eternal Sun

64,00 

Nona Imagine Eternal Sun on pienellä lehtikuviolla kudottu struktuurinen ja tukeva kantoliina. Puuvillaliinan kudonta on tukeva ja se kestää kovassakin käytössä ilman huolta lankalenkeistä. Imagine-kantoliina sopii käytettäväksi vauvasta pitkälle taaperoikään saakka. Struktuurisen pintansa ansiosta liina pysyy hyvin sidonnassa paikoillaan ja toimii siten myös ulkovaatteiden päällä kannettaessa.

Poista

Pienellä lehtikuviolla kudottu Imagine-kantoliina on erinomainen painavamman vauvan ja taaperon kantoliina. Liinan pieni lehtikuvio on struktuurinen ja siten sidonta pysyy erinomaisesti paikoillaan myös pidempien kantohetkien aikana. Struktuurisuus auttaa myös silloin kun kantoliinaa käytetään ulkovaatteiden päällä kantamiseen.

Imagine-kudonta on tukeva. Liina ei ole herkkä lankalenkeille ja sopii siten kovempaankin käyttöön. Liinan tuntuma on aavistuksen pellavamainen vaikka liina on valmistettu 100% puuvillasta. Imagine-liinoja on saatavana myös suuremmalla puuvillaisena Imagine+ -kudonnalla sekä pellava-puuvillasekoitteisena Imagine ja Imagine+ -versioina.

Nona Imagine-kantoliinalla jaksaa kantaa vaivattomasti vauvasta pitkälle taaperoikään saakka.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,6m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,6m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,6m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,6m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,6m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,6m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja.

Materiaali: 100 % puuvilla
Neliöpaino: 278 g/m2
Valmistusmaa: Latvia

Liina on märkäkäsitelty kutomolla, joten sen voi halutessaan ottaa suoraan käyttöön. Pesu ja silitys kuitenkin pehmentävät liinaa ja on siten suositeltavaa. Käytä nestemäistä pesuainetta. Suosittelemme kantoliinoille 30-40 asteen pesua likaisuuden mukaan.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

3.6, 4.2, 4.6, 5.2

Väri

Eternal Sun, Buttercup Meadow, All the People