Nona rengasliinat

Hyphnotic Vaiana rengasliina (villa)

65,00 75,00 

Hyphnotic Vaiana on helposti kiristettävä villasekoitteinen rengasliina. Kutittamaton villa tasaa lämpöä ja tuntuu aina kuivalle.  Rengasliinassa villa tuo liinaan mukautuvaisuutta ja tukevuutta, jonka ansiosta kantaminen tuntuu kevyelle ja miellyttävälle. Hyphnotic Vaiana villa-puuvillasekoitteinen rengasliina sopii erinomaisesti ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Poista

Hyphnotic Vaiana -villasekoinen rengasliina on valmistettu Nona Woven Wrapsin kutomasta kantoliinasta. Villa tuo rengasliinaan tukevuutta ja hengittävyyttä. Villalla on lämpöä tasaavia ominaisuuksia, joten se lämmittää kylmällä säällä ja on hengittävä lämpimällä kelillä käytettäessä. Villa sitoo itseensä kosteutta, joten se ei tunnu märälle.

Hyphnotic Vaiana on keskipaksu kantoliinakangas, joka sopii notkeutensa ansiosta käytettäväksi pikkuvauvasta taaperoikän saakka. Villa antaa liinalle mukautuvaisuutta, tukevuutta ja lisäksi tasaa lämpöä ja kosteutta. Helposti kiriesttävä Hyphnotic Vaiana -rengasliina sopii hyvin ensimmäiseksi rengasliinaksi.

Hyphnotic Vaiana -rengasliinoja on saatavan leveästi vastalaskostetulla olalla, joka on Nona Woven Wrapsin ompelema ja laskostamattomalla olalla jolloin rengasliina ommellaan Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa. Laskostetussa rengasliinassa on aina hopean väriset renkaat, täysleveä osa 2.0m ja viistottu häntä (0.5m).

Kantoliinakaupan ompelemat rengasliinat ovat täysleveältä osaltaan 1.8m tai 2.0m ja ne saa valinnan mukaan joko tasapäisenä tai viistotulla hännällä. Materiaalin saatavuuden mukaan liina voidaan ommella myös pidempänä. Suosittelemme tasapäistä rengasliinaa erityisesti lyhyille ja keskimittaisille kantajille jolloin pitkään liinan häntään ei kompastu.

Materiaali: 54 % puuvilla, 46 % villa
Neliöpaino: 240 g/m2
Valmistusmaa: Liettua
Pesu: Käsinpesu tai pesukoneen hieno- tai villapesuohjelma. Käytä villalle soveltuvaa pesuainetta.

Laskostettu rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 2.0m + viistotus 0.5m
* Renkaat: hopean väriset
* Ompeluttaja: Nona Woven Wraps

Laskostamaton rengasliina:
* Pituus: täysleveä osuus 1.8m/2.0m + viistotus 0.5m.
* Renkaat: Asiakkaan valinnan mukaan.
* Ompeluttaja: Kantoliinakauppa
* Ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluttu renkaiden väri ja mikäli haluat liinaan tasaisen pään. Mikäli toiveita ei ilmoiteta, liina ommellaan hopeisilla renkailla ja viistotulla hännällä.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ommellaan pienompelimossa Kuopiossa. Kaikki oman tuotannon liinat ommellaan tilauksesta, mutta niillä on silti normaalit palautusehdot.

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa