Indajani rengasliinat

Huini rengasliinat

89,00 

Indajani Huini -rengasliina on kuohkea, paksu ja mukautuvainen rengasliina joka on valmistettu käsinkudotusta Indajani-kantoliinasta. Käsinkudonta antaa Huinin pienelle timanttikuviolle erinomaisen vinojouston jonka ansiosta rengasliinaan saa helposti miellyttävän syvän kyykky -kantoasennon. Huini sopii erinomaisesti käytettäväksi niin isommille vauvoille kuin taaperoillekin.

Poista

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliina Meksikossa käsinkudotusta Indajani Huini -kantoliinasta.

Indajani Huini on kuohkea, paksu ja mukautuvainen pienellä timanttikuviolla kudottu kantoliina.  Timanttikuvio antaa kudokselle vinosuuntaista joustoa joka tuo miellyttävän ja mukautuvaisen kantotuntuman. Pienen timanttikuvion reunat ovat muusta kuviosta hieman koholla, joten liinassa on struktuurinen pinta jonka ansiosta liina pysyy hyvin paikoillaan. Liina on kudottu käsin, jolloin kudonta on kuohkeaa ja kantotuntuma pehmeä. Liinaan muodostuu helposti syvä kyykkyasento, jolloin lapsen kantoasento on miellyttävä ja painopiste pysyy lähellä kantajaa.

Huini sopii erityisen hyvin käytettäväksi painavammille vauvoille ja taaperoille. Liinan rakenne on kuohkea ja struktuurinen, joten liina tulee pujottaa huolellisesti renkaisiin. Huini on paksuudestaan huolimatta vaivaton kiristettävä.

Indajani kantoliinat kudotaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksikon Oaxacassa.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinoissa on laskostamaton olka ja rengasliinan lyhyen sivun pituus 180 cm tai valinnan mukaan 200 cm.  Rengasliina ommellaan asiakkaan valitsemilla turvallisilla kantoliinarenkailla (ilmoita renkaiden väri tilauksen lisätietokentässä). Jos tarvitset apua renkaiden värin valintaan, autamme mielellämme! Mikäli renkaiden väriä ei valita, ommellaan liina hopean värisillä renkailla.

Materiaali: 100% luomupuuvilla
Neliöpaino: 300 g/m2
Olkapää: Laskostamaton
Isot alumiiniset kantoliinarenkaat

Kantoliina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

Rengasliina ommellaan tilaustuotteena Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

1.8m, 2.0m