Kantoliinat pellava

Imagine+ Fire of Passion (pellava)

79,00 86,00 

Upea Nona Imagine+ Fire of Passion -pellavasekoitteinen kantoliina on tukeva ja viileä koko kantoiän kantoliina.

Poista

Nona Imagine+ -pellavaliina on keskipaksu kantoliina, joka sopii käytettäväksi vauvasta pitkälle taaperoikään saakka.  Imagine+ on isompi lehtikuvioinen Imagine-liina, jonka suurempi kuvio tarjoaa liinaan enemmän vinojoustoa pienempään kuosiin verrattuna. Imagine+ -pellavaliina on helposti sidottava jo uutena ja pehmenee käytössä nopeasti lisää. Pellava antaa liinalle tukevuutta ja viileyttä. Liina toimii hyvin käytössä niin vauvoilla kuin isommillakin taaperoilla

Imagine+ -pellavasekoitteiset liinat on märkäkäsitelty kutomolla, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Pesu ja höyrysilitysraudalla silitys kuitenkin pehmentävät liinaa ja on siksi suositeltavaa. Pellavasekoitteiset kantoliinat tulee pestä nestemäisellä pesuaineella.

Nona Woven Wraps -liinat on mitoitettu muista liinamerkeistä poiketen täysleveän osan pituuden mukaan eikä liinan pitkän sivun pituuden mukaan joten Nona-liinojen sivun pituus on noin 50 cm pidempi kuin täysleveän liinan pituus.

Nona-liinakoko – Muiden liinamerkkien koko
3 (täysleveä 3,2m, sivun pituus 3,7m) – 4-koko
4 (täysleveä 3,7m, sivun pituus 4,2m) – 5-koko
5 (täysleveä 4,2m, sivun pituus 4,7m) – 6-koko
6 (täysleveä 4,7m, sivun pituus 5,2m) – 7-koko
7 (täysleveä 5,2m, sivun pituus 5,7m) – 8-koko
8 (täysleveä 5,7m, sivun pituus 6,2m) – 9-koko

Nona Woven Wraps on hollantilainen kantoliinamerkki, joka valmistaa edullisia, mutta hyvälaatuisia, kudottuja kantoliinoja sekä rengasliinoja. Liinat valmistetaan EU:ssa.

Materiaali: 58 % pellava, 42 % puuvilla
Neliöpaino: 281 g/m2
Kudonta: Regular Weave
Valmistusmaa: EU

Brand

Nona

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

4.2, 4.6, 5.2