ISARA kantoliinat

Diamonda -kantoliina

125,00 139,00 

Ylellisen pehmeä ja laskeutuva ISARA Diamonda -kantoliina. Keskipaksu kantoliina on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja sopii käytettäväksi vastasyntyneestä aina taaperoikään saakka. Lumoavan kaunis kuosi sopii moneen vaatetyyliin.

Poista

ISARA Diamonda kudottu kantoliina on valmistettu 100% GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Liina on ylellisen pehmeä, helposti sidontaan liukuva, laskeutuva ja vaivattomasti sitoutuva. Hyvän sidottavuutensa ansiosta liina sopii erinomaisesti ensimmäiseksi kantoliinaksi, mutta siinä riittää tukevuutta myös taaperoiden kantamiseen. Keskipaksu kantoliina (280 g/m2) on kudottu vinojoustavalla jacquard-kudonnalla joka takaa liinan mukautuvaisen ja erinomaisen kantotuntuman.

Liina on kaksipuoleinen, joten saat yhdellä kerralla kaksi eriväristä liinaa käyttöösi. Kumpi puoli on sinun suosikki – vaalea vai tumma?

Materiaali: 100% GOTS-sertifioitu luomupuuvilla
Suosituspaino: 3-15 kg

ISARA kantoliinat täyttävät CEN/TR 16512:2015 ja ASTM F2907-15 -turvallisuusstandardit.

Pesu: 40 asteen hienopesu, kevyt linkous.

Kantoliina tulee pestä ennen käyttöä. Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta.

Brand

ISARA

ISARA on romanialainen useita suunnittelupalkintoja voittanut kantoreppumerkki. ISARA-kantoreput ovat ensimmäisiä markkinoille tulleita säädettäviä kantoreppuja. Reppujen yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota niin, että repun käyttäminen on vaivatonta, helppoa ja mukavaa. Pääosa ISARA kantoreppujen ja -liinojen materiaaleista luomua.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa