Ale!
Angel Wings

Collegekantotakki

86,90  70,00 

Kevyt joustocollegesta valmistettu kantotakki joka on miellyttävä ja mukautuvainen päällä. Takki sopii käytettäväksi niin viileinä kesäpäivinä kuin lämpöisinä kevät- ja syyspäivinäkin. Talvella joustocollegetakki sopii lisälämmikkeeksi paksumman kantotakin alle. Joustocollegekantotakkia voi käyttää tavallisena takkina sekä kantotakkina edessä ja selässä kannettaessa. Suoralinjainen college sopii niin äideille kuin isillekin.

Poista

Angel Wings joustocollegesta valmistettu kantotakki on monikäyttöinen college. Se sopii käytettäväksi lämpiminä kevät- ja syyspäivinä, viileinä kesäpäivinä sekä talvella paksumman kantotakin alla lisälämmikkeenä. Takkia voi käyttää sekä tavallisena takkina, että kantotakkina edessä ja selässä kannettaessa. Suoramallinen collegekantotakki käy niin naisille kuin miehillekin.

Collegessa on pystykaulus, tilavat taskut ja nyörit kauluksessa ja helmassa. Takin hihat ovat miellyttävän pitkät. Takin mukana toimitetaan kantopaneeli, kantajan kaulasuoja ja lapsen huppu/unituki.

Kantotakin materiaali on joustavaa ja pehmeää joustocollegea, joka mukautuu miellyttävästi kantajan ja kannettavan päälle.

Materiaali: joustocollege, 95 % puuvilla, 5 % elastaani
Valmistaja: Angel Wings
Valmistusmaa: Tsekki

Kantotakkiin on lisäosana saatavana äitiyspaneeli.

Huom! Kantotakki ei ole kantoväline, vaan kantajan ja lapsen yhteinen vaate jonka alla lasta kannetaan kantoliinassa tai -repussa.

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa