Indajani rengasliinat

Binni rengasliinat

89,00 

Indajani Binni -rengasliina on muhkea ja kuohkea rengasliina joka on valmistettu käsinkudotusta Indajani-kantoliinasta. Käsinkudonta antaa Binnin timanttikuviolle erinomaisen vinojouston jonka ansiosta rengaliinaan saa helposti miellyttävän syvän kyykky -kantoasennon. Binni sopii erinomaisesti käytettäväksi niin isommille vauvoille kuin taaperoillekin.

Poista

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliina Meksikossa käsinkudotusta Indajani Binni -kantoliinasta. Indajani Binni on kuohkea, paksu ja mukautuvainen timanttikuvioinen kantoliina. Suuri timanttikuvio antaa kudokselle vinosuuntaista joustoa joka tuo miellyttävän ja mukautuvaisen kantotuntuman. Liina on kudottu käsin, jolloin kudonta on kuohkeaa ja kantotuntuma pehmeä. Liinaan muodostuu helposti syvä kyykkyasento, jolloin lapsen kantoasento on miellyttävä ja painopiste pysyy lähellä kantajaa.

Binni sopii erityisen hyvin käytettäväksi painavammille vauvoille ja taaperoille. Liinan rakenne on kuohkea, joten liina tulee pujottaa huolellisesti renkaisiin. Binni on paksuudestaan huolimatta vaivaton kiristettävä.

Indajani kantoliinat kudotaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksikon Oaxacassa.

Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinoissa on laskostamaton olka ja rengasliinan lyhyen sivun pituus 180 cm tai valinnan mukaan 200 cm.  Rengasliina ommellaan asiakkaan valitsemilla turvallisilla kantoliinarenkailla (ilmoita renkaiden väri tilauksen lisätietokentässä). Jos tarvitset apua renkaiden värin valintaan, autamme mielellämme! Mikäli renkaiden väriä ei valita, ommellaan liina hopean värisillä renkailla.

Materiaali: 100% luomupuuvilla
Neliöpaino: 300 g/m2
Olkapää: Laskostamaton
Isot alumiiniset kantoliinarenkaat

Kantoliina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

Rengasliina ommellaan tilaustuotteena Kantoliinakaupan ompelimossa Kuopiossa.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa