Indajani kantoliinat

Betsa Blue

95,00 109,00 

Indajani Betsa Blue on kuohkea käsinkudottu kantoliina. Liina on tukeva ja sopii erinomaisesti isompien vauvojen ja taaperoiden kantamiseen. Käsinkudonta antaa liinaan mukautuvaisuutta jonka ansiosta liina on miellyttävä käyttää.

Poista

Indajani Betsa, väri: Blue

Betsa Blue on meksikolaisessa pienkutomossa käsinkudottu kantoliina. Liinan pinta on pehmeä ja se sitoutuu helposti pysyen kuitenkin hyvin paikoillaan sidonnassa. Keskipaksu/paksu (neliöpaino 300 g/m2) kantoliina sopii erinomaisesti myös painavampien vauvojen ja taaperoiden kantamiseen. Mukautuvaisuuden ja pehmeän pinnan ansiosta siihen sitoo kuitenkin myös pienemmän vauvan miellyttävästi.

Liinan loimessa on violettia ja aniliininpunaista, kude on vihreä. Kaksipuoleisen liinan kuosipuolella korostuu loimen violetti, josta vihreän kudelangan kanssa muodostuu sininen väriyhdistelmä. Nurjalla puolella kuosia dominoi vihreä kude.

  • Liinan neliöpaino: 300 g/m2
  • Liinan leveys 75 cm
  • Viistotut päät
  • Materiaali: 100 % puuvillaa
  • Pesu: 30-40 asteen hienopesu, hellävarainen linkous.
  • Suosittelemme käyttämään nestemäistä pesuainetta.

Kantoliina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä.

Indajani-kantoliinat kudotaan käsin Meksikossa Oaxaca-alueella, jossa on pitkä käsityöläisperinne ja vuosisatojen kokemus rebozojen, pitkien kantoliinojen esiäitien kutomisesta.

Brand

Indajani

Indajani-kantoliinat valmistetaan käsin perheomisteisessa pienkutomossa Meksicon Oaxacassa. Oaxacan alueella on pitkä käsityöläisperinne ja Indajani-kantoliinojen kudonta on käsityötaidon näyte. Indajani yhdistää liinoissaan perinteisiä meksikolaisia kuoseja ja värejä modernein vivahtein.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg
Pituus

3,2 m, 3,7 m