Ale!
Angel Wings

Anorak kuoritakki

99,90  80,00 

Angel Wings anorak -kuoritakki on ohut ja kevyt kuoritakki, joka pitää tuulta ja sadetta. Anorak on helppo pitää mukana äkillisen sadekuuron tai viilenevän sään varalle.

Poista

Angel Wings Anorak -kuorikantotakki on pieneen tilaan menevä kantotakki joka on helppo pitää varmuuden vuoksi mukana. Takin mukana tulevassa säilytyspussissa takki pysyy siistinä hoitolaukussa. Takki on kevyt ja ohut ja suojaa tuulelta ja sateelta. Suoranmallinen takki sopii käytettäväksi niin naisille kuin miehillekin ja se on erinomainen lisä kantohupparin päällä käytettäväksi.

Anorak-kuoritakissa on kaksi suurikokoista vetoketjutaskua, peukaloreiälliset hihat, rullattava huppu ja heijastavia yksityiskohtia. Takin leikkaus on rento ja hieman joustavan materiaalin ansiosta takki on mukavan tuntuinen päällä. Takin vetoketjussa on pieni värillinen yksityiskohta.

Takki sopii käytettäväksi niin etu- kuin selkäkantamisessakin ja takki toimii hyvin myös tavallisena takkina.

Takki sisältää:
* 1 kantopaneeli (voidaan käyttää sekä edessä että selässä kantaessa)
* 1 vauvan huppu (sadesuoja ja pääntuki jos lapsi nukahtaa)
* 1 kaulasuoja
* 1 säilytyspussi

Kokosuositus: Jos et ole varma koosta, valitse pienempi koko.

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa