Ale!
Angel Wings

Äitiyspaneeli kantotakkiin

5,00 

Äitiyspaneeli Angel Wings -kantotakkiin. Äitiyspaneelin avulla kantotakki muuttuu äitiystakiksi kun erillinen paneeli antaa lisää tilaa kasvavalle raskausvatsalle.

Poista

Äitiyspaneelin avulla muunnat kantotakin äitiystakiksi. Äitiyspaneeli antaa tilaa kasvavalle raskausvatsalle ja muuntaa takin 3 in 1 -takista 4 in 1 -takiksi jota pystyt käyttämään jo pienokaisen odotusvaiheessa.

Lyhyessä softshell-kantotakissa on eri mittainen paneeli XS/S ja M/L/XL -kokoisille takeille. Muissa kantotakeissa (pitkä softshell, huppari, collegekantotakki, parka-talvikantotakki, muut pitkät talvikantotakit) äitiyspaneeli on kaikissa takeissa samaa kokoa.

Takkien vetoketjuissa on vaihtelua eri valmistuserien välillä joten jos tilaat äitiyspaneelin sinulla jo olevaan takkiin ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen tilausta jolloin varmistamme vetoketjujen yhteensopivuuden. Osaan takeista äitiyspaneelit valmistetaan erikseen tilauksesta.

 

Brand

Angel Wings

Korkealaatuiset Angel Wings -kantovaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Tsekissä. Kaikki kantovaatteet valmistetaan Angel Wingsin omassa pienompelimossa käyttäen eurooppalaisia materiaaleja. Angel Wings -kantovaatteiden ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat harkittuja ja käytännössä kantajien keskuudessa toimivaksi todettuja.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa