Tiedote kauden 2020/2021 kantotakeista

Angel Wings uudistaa tuotevalikoimaansa ja supersuosittujen softshell-kantotakkien ja anorak-kuoritakkien valmistus on lopetettu.

Angel Wings softshell -kantotakit ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaimmistoa. Hyvä istuvuus ja takin mukana tulevat kaksi kantopaneelia, sekä lapsen unitukena toimiva huppu ovat mahdollistaneet takin käyttämisen ihan vastasyntyneestä pitkälle taaperoikään saakka.

Loput softshell jacket -kantotakit, eli pepun alapuolelle ylettävät kantotakit myydään nyt pois alehinnoilla. Alehinta takeille on 119,90€/129,90€ (norm 149,90€).

Anorak-kuoritakki on ohut ja pieneen tilaan mahtuva kantotakki, joka pitää sateen ja tuulen. Anorak-kuoritakki sopii sellaisenaan käytettäväksi, tai tuulen- ja sateenpitäväksi kerrokseksi hupparin tai collegekantotakin päälle. Anorak-kuoritakin ja supersuositun kantohupparin yhdistelmällä pärjää pitkälle syksyyn, kunnes on aika vaihtaa käyttöön paksumpi talvikantotakki.

Loput anorak-kuoritakit myydään pakettitarjouksena hupparin ja collegekantotakin kanssa. Kun ostat hupparin/collegekantotakin ja anorakin, saat paketista -15% alennuksen.

Myös talven kantotakkeihin tulee muutoksia. Kietaisumallisen villakantotakin valmistus on lopetettu ja pitkä talvikantotakki kokee muodonmuutoksen. Parka-talvikantotakkia valmistetaan kaudella 2020/2012, mutta uuden kauden takin hintaa ei ole vielä julkaistu. Todennäköisesti uusien talvikantotakkien hinta tulee olemaan korkeampi kuin aiempien.

Nyt kannattaakin varautua talveen ja napata villakantotakki, pitkä talvikantotakki tai parka ennen kuin nämä loppuvat. Talvikantotakin ostajalle käärimme samaan pakettin maksutta Myllymuksujen merinovillatumput (arvo 9,90€).