Kantaminen kuuluu kaikille

Lapsen kantaminen ja mahdollisuus pitää lasta lähellä kuuluu kaikille vanhemmille, koosta riippumatta. Kantoliinakaupan valikoimasta löytyy kantoliinoja ja -reppuja kaiken kokoisille ja muotoisille kantajille.

Suoraan varastosta löytyy kantoliinoja aina 8-kokoon, eli 5,6m saakka. Liinan pituus ilmoitetaan kantoliinan pitkän sivun pituutena. Muista kantoliinamerkeistä poiketen Nonan kantoliinoissa liinan koko ilmoitetaan kantoliinan täysleveän osan pituutena, eli Nonan kantoliinojen 7-koko (5,2m) vastaa muiden liinamerkkien 8-kokoa sillä liinoissa on 0,5m pitkät viisteet. Nonan liinoja on varastossa myös 8-kokoisina, joka vastaa muiden liinamerkkien 9-kokoa.

Oheisessa kuvagalleriassa on esitetty osa Kantoliinakaupan valikoimassa olevista kudotuista kantoliinoista, joita on saatavana 5,6m pituisena.

Rengasliinojen varastokoot ovat 1,8m ja 2,0m, mutta Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinat ovat saatavana aina 2,5m pituiseksi saakka. Kantoliinakaupan oman tuotannon rengasliinoja voidaan valmistaa lähes kaikista varastosta löytyvistä kantoliinoista.

Suurimmassa osassa kantoreppuja vyötäröhihnan pituus on 135-140 cm. Useisiin reppuihin pystytään kuitenkin tilaamaan erikseen vyötäröhihnan lisäsäätöhihna, jolloin reppu saadaan sopimaan mukavasti kaikille kantajille.