Kaupan ehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Kantoliinakaupan (Bansku Oy, 2666598-3) ja yksityisen kuluttajan välistä kauppaa asiakkaan tilatessa Kantoliinakauppa.fi -verkkokaupasta tai sähköpostin välityksellä manner-Suomeen.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilaus ja toimitus

Tuotteita voi tilata verkkokaupan ostoskorin kautta tai sähköpostitse.

Tilaukset toimitetaan Matkahuollon välityksellä tai Postin lähilokeropalvelulla Prisma Kuopio tai Sokos Kuopio -pakettiautomaatteihin.

Matkahuollon välityksellä toimitettavat paketit toimitetaan asiakkaan valitsemaan Matkahuollon noutopisteeseen, joka voi olla esimerkiksi K-market, R-kioski tai Matkahuollon toimipiste.

Postin lähilokero-palvelun kautta toimitettavat paketit on noudettavissa asiakkaan valinnan mukaan Prisma Kuopio tai Sokos Kuopio -pakettiautomaateista. Tuotteita säilytetään pakettiautomaatissa 2 päivää.

Paketit lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa maksun kirjautumisesta. Lähipaketit voidaan toimittaa myös viikonloppuisin.

Tilaukset on myös mahdollista noutaa kotipuodista Kuopion Keskustasta. Nouto kotipuodista sovitaan erikseen sähköpostin, fb:n tai puhelimen välityksellä.

Toimituskulut

Verkkokaupan toimituskulut Matkahuollon välityksellä Suomeen on 6,90 €. Postin lähilokero -palvelun toimitukulu on 1,90 €.

FOR INTERNATIONAL ORDERS PLEASE ASK QUOTE BY EMAIL

Maksutavat

Kantoliinakauppa.fi -verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Maksun saajana tiliotteena näkyy Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Maksutapoina Kantoliinakauppa.fi -verkkokaupassa on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, Everyday-joustoluotto sekä Jousto lasku- ja osamaksupalvelu. Voit pyytää myös sähköpostitse toimitettavaa ennakkolaskua.


Verkkomaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Jousto
Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Euroloan
Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.

Euroloan Lasku

14 päivää korotonta maksuaikaa, laskutuslisä ainoastaan 3,95 €. Voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi

Euroloan Osamaksu

Valitse sinulle sopiva maksuaika (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk). Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1738,40 €. (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 €/kk, avausmaksu alk. 3 €).

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille.

Lue lisää Euroloan-maksutavoista: www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu


Tuotepalautukset ja -vaihdot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla, jotka on toimitettu Matkahuollon välityksellä, on 14 vuorokauden palautusoikeus Matkahuollon välityksellä. Koska tykkäämme että palautushommat hoidetaan mahdollisimman nopeasti, tarjoamme normaalihintaisille tuotteille maksuttoman palautuksen kun palautuksesta ilmoitetaan 5 vuorokauden kuluessa tuotteen noutamisesta. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai asiakkaalle erikseen valmistettuja tuotteita.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla, jotka on toimitettu Postin lähilokeropalvelun kautta, on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautus on maksuton kun palautus tehdään kotipuotiin. Lähilokeropalvelun kautta palautettaessa asiakas maksaa palautuksen kulut. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai asiakkaalle erikseen valmistettuja tuotteita.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pyydä palautusohjeet sähköpostitse (anne@kantoliinakauppa.fi) 14 vuorokauden kuluessa tuotteen noutamisesta.

Asiakkaan tulee toimittaa palautuksen yhteydessä allekirjoitettu palautuslomake. Tuotteen hinta ja toimituskulut palautetaan ensisijaisesti samalla tavalla kuin tilaus on maksettu. Kantoliinakauppa hyvittää palautetut tuotteet 14 päivän kuluessa palautuksen saapumisesta mikäli tuote on moitteettomassa kunnossa.

Verkkokaupasta tilattuun tuotteeseen saa tutustua, mutta palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja myyntikuntoinen sekä alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuotteessa ei saa olla tuoksuja eikä eläinten karvoja. Kaikkien alkuperäisten hintalappujen ja etikettien tulee olla kiinni tuotteessa. Mikäli Kantoliinakauppa toteaa, että tuote ei ole enää myyntikuntoinen, palautetaan tuote asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan hinnaston mukaiset toimituskulut. Asiakaspalautus tulee pakata huolellisesti ja pakkaaminen on asiakkaan vastuulla.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia.

Tuotevaihdot käsitellään uutena tilauksena, eli tee uusi tilaus verkkokauppaan ja palauta aiempi tilauksesi palautusohjeiden mukaisesti.

Mikäli epäilet, että olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, ole viipymättä sähköpostitse (anne@kantoliinakauppa.fi) yhteydessä Kantoliinakauppaan jotta voimme vaihtaa tai hyvittää tuotteen.

Lunastamaton paketti

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ja se palautuu takaisin Kantoliinakauppaan, asiakkaalta peritään todelliset lähetyskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Riidanratkaisuelin

Meidän kanssa ei tarvitse riidellä, mutta mikäli erimielisyyttä syntyy:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Kuluttajaviraston ohjeiden mukaan ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tilaus- ja toimitusehdojen muuttaminen

Kantoliinakauppa pidättää oikeuden muuttaa näitä tilaus- ja toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaan tulee ennen tilaamista tutustua kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä:
Kantoliinakauppa.fi / Bansku Oy
anne@kantoliinakauppa.fi
y-tunnus 2666598-3

Rekisterin tietoja käytetään tilausten käsittelyyn ja asiakassuhteen ylläpitämiseen. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaustiedot. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä tietoja siirretä Euroopan unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisterin käyttöoikeus on yrityksen omistajalla ja työntekijöillä. Tiedot on tallennettu tietojärjestelmään, jonka tietoihin pääsevät käsiksi vain henkilöt, joilla on käytössä henkilökohtaiset tunnukset ja joilla on oikeus siihen työnsä puolesta.


Päivitetty 9.11.2017